reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
owca a u nas pochmurno w nocy burza szalała ale teraz chociaz nie wieje doslownie cisza:-D
dzięki a wstalm przed 7 i robiłam cały wierzchy,ważne ze sie podobal:tak:
pewnie jedźcie na dzialke jak macie mozliwosc mi sie nic nie chce dzisiaj

reklama
Dzień dobry moje drogie, jak mnie dawno tu nie było :happy:
Pada za oknem, młody ma wycieczkę dziś z przedszkolem... ciekawe czy mocno zmoknie.
Córa pierwsza noc bez gorączki! (angina, gorączkuje od poniedziałku zeszłego mi po 40'c). Choć coś ciepła się robi teraz, może się bardziej nie rozbuja, oby.
Pozdrawiam Was ciepło :tak:

Pozdrawiam z balkonu w ten upalny dzionek hihi....
Masakra jaki upal. Ale nie ma co narzekac lepsze to niz te deszcze.

Ostatnia edycja:
hej... pospalabym dluzej ale juz wyspana jestem :)dzieciaki mi ostatnio ladnie spia do 7-30 wiec cisza jeszcze od rana co bardzo lubie..my wczoraj u lekarza bylismy dawid ma szkalratyne. w przedszkolu panuje:(tylko ze on dosyc lagodnie przechodzi nia chyba ze wszystko sie rozkreca.........od wczoraj antybiotyk ma i przez 10 dni z czego 7 dni na bank w domu,,masakra.....tesciowa ma dzis przyjsc to ja wyjde na jakies zakupy i na spacer z mloda oczywiscie ja tez musze obserwowac.........
Ezoja i jak michasia goraczkowala?wczoraj bylam w pepco kupilam kilka bluzeczek dla mlodej na lato..zadko kiedy mi sie ich kolekcja podoba lub gatunkowo szmaty ale teraz mnie zaskoczyli:)jeszcze czekam na 3 przesylki bo kupilam tez uzywane spodenki na lato dla mlodej oplacalo sie po kilka par....
piekna pogoda sie zapowiada.............
my dzis chyba na obiadek ziemniaczki mlode kalafior co do tego jeszcze niewiem.......ale zdrugiej strony niechce mi sie dwoch obiadow robic bo dawid tego nie zje..............buuuuuuuuuuuuuuu moze racuszki dla niego zrobie :)

heja

u nas dzis pomidorówka nie wysilam się ;)
Młoda już nie gorączkuje, ufff... zastanawiam się tylko czy mogę z nią po młodego iść do przedszkola?
Antybiotyk bierze od środy zeszłej... gorączki nie ma, pogodna z apetytem jak nigdy.
W czwartek kontrolę mam z nią, ale muszę jakoś po młodego iść, mój dziś cały dzień w pracy.
Ładna pogoda, przedszkole mam pod blokiem praktycznie chyba jej nie zaszkodzę co?

dzien dobry
marzenka to wspolczuje wam choroby oby tak łagodnie juz zostalo, moje dziewczyny nie chorowaly na to:no: w przedszkolu jakos nie bylo takiej choroby
ezoja nie zaszkodzisz jej nie martw sie, jest bardzo cieplo co innego jakby mroz byl a tak dzisiaj lato mamy:-)

Hej ale skwar :-D:-D normalnie sie zgrzalam na dworze ;-)
pierwszy dzien a ja juz mam dosc :-D
no ale od piatku znowu deszcz u mnie i po 22 st ma byc :-(

Wrocilam z pracy , teraz zupke wstawilam i kawe popijam :tak:
mysle czy na dzialke potem jechac ale pewnie dzieciaki nie beda chcialy :baffled:

Wkurzylam sie troche bo przyszly buty co mlodemu zamowilam przez neta
i na moje oko beda za duze :angry: i nie wiem co zrobic z nimi
szkoda zeby lezaly do nastepnego sezonu bo znow moga byc za male nie wiadomo...
a ja potrzebuje na teraz , a znowu odsylac to musze na przesylke stracic ech ....:angry:

Marzenka no wspolczuje wam tej choroby akurat teraz w taka pogode ladna
to musicie w domu siedzic....oby mloda ci sie nie zarazila tez :tak::tak:

ezoja idz z Michalinka jak goraczki nie ma
i tak musisz jakos mlodego odebrac a jak jest tak cieplo to nic jej nie bedzie :-)

owca u nas tez dzisiaj cieplo i to bardzo:tak: juz chodzilam na gole stopy :-)
a z butami tak jest ze oni albo zle mierza albo podaja dane producenta ktora nie zawsze takie sa jak podaja
ja wlasnie jutro albo w czwartek dostane paczke z sandalami mlodej

reklama
Jednak bylismy na dzialce rowerami
ale goraco...uff mlody polal sie woda i latal z gola klata :-D:-D
ubral te buty no troche ma luzu caly moj palec wchodzi ponad...ale jemu nie przeszkadza to :-D
to niech nosi :tak:
Moja mloda ma tak chude szczuple nogi ze jej to koniecznie musze mierzyc sandaly bo wszedzie ma luz :angry:
i wszystko jej zawsze spada :angry:

Teraz kapanko...:happy2:

Załączniki

• miesniak.jpg
    miesniak.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 40
Do góry