reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
marcelek dzien wczesniej zachorowal a my z mezem dzien pozniej , no i wczoraj mlody jadl juz normalnie kolacje , my jeszcze nie... i mlody od wczoraj wieczora uwazany za zdrowego jest :tak: dzis wciagnaol sniadanie wielkie i wariuje na calego ;-)

ok to super ze bedziesz larvunia...
ok to ja biore kielbache :tak::tak:

gril tam jest gosciu kupil nowy :tak: tylko nie wiem czy ma stol :-D:-D....hehe

aha i kibelek tez jest wiec oki :tak::tak:...
ja zajde dzis do beti do studia i zapytam czy bedzie
:tak:

kana161 mowisz i masz :tak: wpisalam sie...

no magda ona chyba bedzie, bo wczoraj byla u mnie na wiosce i nawet dzwonila, ale nie odebralam bo akurat ehm.. no wiesz no i odpisalam jej pozniej ze choruje.... i sie nie widzialysmy, ale napisala ze pogadamy w sobote, wiec sadze ze bedzie :tak:
wiec bedzie nas:
-magda
-ja
-beti
-marzenka
kto jeszcze??

katgen witaj :tak:

kochane dobra ide ogarnac mieszkanko bo 3 dni NIC doslownie nie robilam :sorry2:

odezwe sie w porze obiadu paaaaa :cool2:

kana161 mowisz i masz :tak: wpisalam sie...

no magda ona chyba bedzie, bo wczoraj byla u mnie na wiosce i nawet dzwonila, ale nie odebralam bo akurat ehm.. no wiesz no i odpisalam jej pozniej ze choruje.... i sie nie widzialysmy, ale napisala ze pogadamy w sobote, wiec sadze ze bedzie :tak:
wiec bedzie nas:
-magda
-ja
-beti
-marzenka
kto jeszcze??

katgen witaj :tak:

O beti u ciebie a co ona tam robila?? :cool2:
no chyba jeszcze dojedzie agnieszka z templewa narazie sie nie odezwala ale mysle ze jakies 5-6 osob bedzie + dzieci :tak: juz sie nie moge doczekac :tak:

Mieszka w międzyrzeczu juz prawie od dwóch lat. Pochodzę w warmii i mazur, wyjechalam na studia do Sulechowa(totalny przypadek) tam poznałam mojego obecnego męża:) I tak juz "osiadłam"
Moim marzeniem jednak jest wrócić w rodzinne strony, gdzie mam mnóstwo rodziny i wsparcia, bo na rodzine męża nie mogę liczyć...

reklama
dziewczyny tylko wezcie jakies aparaty trzeba nasze spotkanie uwiecznic na fotkach :tak::tak: bo ja posiadam tylko komorke :-D:-D....

Katgen fajnie ze mieszkasz tak blisko mnie napewno sie umowimy na spacerek :tak:
a mieszkasz tu z tesciami??
a ten twoj blok to jest ten przy drodze samej?? to pewnie widze cie z okna??
:-D:-D

Do góry