reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pycha jakbys jechala przez gorzow to bys mogla siedziec mi na ogonie i razem bysmy podjechaly :-) jak cos to jeszcze bede rano... ide prasowac bo zaraz mnie cos trafi! ...ide rozladowac nerwa :wściekła/y:

no dobry pomysl :tak::tak:
dobra pewnie sie juz dzis nie sklikniemy to ja zajrze jeszcze rano przed wyjazdem
musze jeszcze jutro zakupki zrobic bo nic nie mam...
cukier i mleko do kawy tez zabiore :tak:

oki to do jutra milego prasowania:-D

reklama
tak czy siak przyjade ;-) z psem lub bez psa... jest lagodna jak baranek, tylko upierdliwa na maxa i nie dalaby nam zjesc spokjnie grila :sorry2:

...pogadamy jutro, narx dziewuchy... ide prasowac

Larvunia jak by co to będę czekać na Ciebie na Jumarze i podjedziemy razem na Głębokie:-)
Madzia mówiłam chodźcie na kawuche to uparciuch byłaś i zmokłaś:-p:-)trzeba było parasolkę chociażode mnie wziążć:-p:-):-)

a tak w ogóle to witam wszystkie cieplusio:-)

Larvunia jak by co to będę czekać na Ciebie na Jumarze i podjedziemy razem na Głębokie:-)
Madzia mówiłam chodźcie na kawuche to uparciuch byłaś i zmokłaś:-p:-)trzeba było parasolkę chociażode mnie wziążć:-p:-):-)

a tak w ogóle to witam wszystkie cieplusio:-)

o i zguba nawet wdepla do nas....:-):-)

no widzis nie spodziewalam sie az takiego deszczu maly ryczal we wozku bo padalo na niego,kurde mokrzy jak szczury hehe :-D:-D....nastepnym razem cie poslucham :tak::tak:

beti wez sobie jakis kubeczek na kawe zapomnialam ci powiedziec :tak:no i kielbache czy co tam wolisz :tak:

już mnie dziś opieprzyłaś, że nie pisze:-p:-):-):-)
a o kubusi mówiłaś wezmę, zastanawiam się co jeszcze, ale jakby co to do miasta blisko, można podjechać
niby u nas ma być ciepełko, słyszałam

już mnie dziś opieprzyłaś, że nie pisze:-p:-):-):-)
a o kubusi mówiłaś wezmę, zastanawiam się co jeszcze, ale jakby co to do miasta blisko, można podjechać
niby u nas ma być ciepełko, słyszałam

ta ma byc cieplo
a o jakim kubusiu mowisz???

ja wezme jakies przekaski typu paluszki,biszkopty dla dzieci...
:tak:
:tak:

Larvunia ja wiem jak Cie matka wkurza w koncu tez miałam przyjemnosc ja poznac.;-)Ale Twój tata chyba mnie nawet lubi :-D:-D
troche...
Co do mojego podopiecznego to zajmuje sie nim bo jego mama jest spoko laska trafiła jej sie praca od zaraz i nie miała co z nim zrobic.A tak w ogóle to jakby rodzina jestesmy:-D:-Dbo mój brat chodzi z jej siostra i mieszka razem z nimi.Pieniadze z tego zadne i Jacek sie wkurza ze cały dzien do d.....ale sam chce mnie wozic bo nie chce zebym z kaya tłukła sie autobusami i jeszcze tyle czasu marnowała.A co do tresowania małego bobka to chyba mnie juz znasz:growl::growl::growl:ze mna nie ma tak łatwo.Nawet Jacka koledzy sie mnie boja hihihihi

Obyscie miały ładna pogode i wszystkie trafiły w to samo miejsce(w sensie zeby ktos na dłudie nie zajechał:-D:-Dno nie??Larvuniu)
Blond wiec szybkiej przeprowadzki zycze i dobrej organizacji)
No i duzo zdróka dla wszystkich dzieciaków bo widze ze nie tylko moja zasmarkana.
To ja jutro sama bede wojowac na BB:-):-):-)??

Madzia kubek:-)
wezmę najwyżej saszetki kawy,żeby nie jeżdzić ze słoikami
Tylko jaką kawuche lubicie? 2w1, 3w1?

reklama
Do góry