reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
mówisz i masz:-)
ja też lece, do jutra:-)
Marzenka!!! kurcze przez ten młyn dziś zapomniałam Ci odpisać, a już troche poźno teraz:baffled::baffled::baffled::baffled:

patrzcie jakie wybredne z ta kawa heheheeheheh.... to ja chce 3 w 1 ale w opakowaniu ze zlota :-D:-D:-D
hehehe wariatki...

no licze na piekna pogode jutro, niechce gnic w domku :sorry2:

a wiecie co zrobilam..., nie poszlam prasowac, bo ja sie przy tym tylko bardziej mecze i doluje..., poszlam myc okna :-D tiaaaa... umylam w kuchni, w sypialni i duzym pok, u malego kiedy indziej niechcialam juz mu chalasowac :sorry2:
ciekawe co soebie sasiedzi pomysleli ... i ciekawe jak beda w dzien wygladac te moje okna :cool2:

wiecie co, to ja kupie ketchu i lagodny i pikantn jak Wy takie eybredne co :-p;-):-D hehehehehehehhe...

bafatka nie lam sie stara bedziemy foty trzepac specjalnie for you :-)

ale ze mnie analfabetka, nie patrzec na bledy :sorry2: hehehe
do jutra, jeszcze wpadne z ranca na BB...

beti gdzie Ty chcesz czekac?? ty mi nazwami nie mow :-p jak juz to na orlenie, najlatwiej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry