reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Befatka dzieki za rameczke sliczna jest...
jak sie nudzisz to poprosze o jeszcze jedna taka zeby hania byla razem z szymkiem :tak::tak::tak:....

moge ci foto podeslac na maila :-)
:-)

reklama
wczoraj nie mógł usnac rzuca faje i tak jakis pobudzony był a w pracy go zmeczenie dopadło i padł chłopina.
Magda ja juz nie słucham zadnych przepisów zawsze podgotowuje ziemniaki kiedys 2,5h piekłam i dalej twarde były

Ostatnia edycja:
wczoraj nie mógł usnac rzuca faje i tak jakis pobudzony był a w pracy go zmeczenie dopadło i padł chłopina.
Magda ja juz niw słucham zdnych przepisów zawsze podgotowuje ziemniaki kiedys 2,5h piekłam i dalej twarde były

o kurka...ja zaraz wyciegam w nosie mam jakie bedzie to sie zje :tak::tak::tak:

zaraz cos ci wysle rameczka moze byc nawet taka sama...
:tak:

dziewczyny mnie nie bedzie przez kilka dni...
mam dola na maxa...
poklucilam sie z moim na powaznie, polecaly slowa ktore strasznie bola....
musze przemyslec pewne sprawy...
...i wszystko przez kase :-(

odezwe sie jak mi przejdzie... 3majcie sie goraco!!!

mam dola na maxa...

Larvunia dlatego własnie pisz czesciej jesli nie chcesz nie musisz pisac o swoim problemie ale pamietaj ze problemy przezywane w samotnosci bardziej bola i nawet błacha sprawa urasta do rangi wielkiego problemu.
Przytulam mocno kiss kiss
Jak cos jestem na gg

mam dola na maxa...

Kochana jestem z toba myslami..trzymaj sie przemysl sobie wszystko na spokojnie moze jak emocje opadna to pogadajcie sobie razem :tak::tak:...
czekamy tu na ciebie :tak:
trzymaj sie slonce bedzie dobrze musi byc...buzka !!!!

a ja juz jem ta zapiekanke powiem wam ze rzadna rewelacja owszem moze byc..ale taka sobie..szymonowi chyba nie podchodzi bo nie bardzo je :no::no::no:

zjemy i spadamy na troche do piasku...
trzymajcie sie do zas !!!!

reklama
Dzięki Kasiu też za radę w sprawie ginekologa :-)

Lecę zaraz ziemniaczki ostrugać, ja jadam póżno obiad, bo dopiero jak mężuś z pracy wraca czyli koło 16.00, trzymajcie się cieplo będę pod wieczór :-*

Beti- a my to tez się za bardzo to nie znamy??? też jestem stąd (M-cz) :-)
Larvunia- 3-m się będzie dobrze, pogodzicie się, kłótnie w każdym małżeństwie są, niech emocje opadną i myślę że dogadacie się, głowa do góry!

Ostatnia edycja:
Do góry