reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a mnie kawusia juz sie konczy :-):-)...zaraz dno..

aneteczka witaj !! a twoj m widze ciagle wyjezdza gdzie on pracuje ze tak w te delegacje jezdzi?? :rofl2::rofl2:....

zabek mnie boli wrr.... :wściekła/y:
:wściekła/y:

madzia dobre mam z nia kontakty,mozna powiedziec ze sie nawet i jeszcze poprawily,w koncu przestala marudzic,albo poprostu ja nie zwracam na to uwagi.hehhe co ja bym zrobila bez mojej melisy:-D
aneteczka mas zracje,odpoczywac trzeba ile sie da,ale madziarena pisala jakis czas temu ze gdyby poszla na zwolnienie dostala by 1tys mniej bo na umowie ma inaczej,

to fajnie marzenka ze spoko kobita
tylko juz troche starawa ta twoja tesciowa hehe :-D:-D..

a ty bedziesz w tym tygodniu w mczu?

no madzia racja 70ka jej wtym roku stuknie:-Dale jak na swoj wiek to modna jest:-D:-Dosttanio ubrala spodnie fila:-D:-D:-Dale sie smialismy:-D:-D
madzia wiesz co ja sama niewiem,bo moj jezdzi tylko raz wtyg swoim autem i to z kolegami i dla nas by miejsca nie bylo.a zeby jechac samemu bez kolegow to szkoda kasy bo oszczedzamy,tazke niewiem kochana,jak bede jechac to spotkamy sie:-)

czesc dziewczyny
ja jak zwykle z herbata przy kompie:-),zreszta jak sprzatam tez wszedzie ciagne herbate za soba a potem jej szukam:-D:-D

no marzenka to prawie jak moja babcia hehe :-D:-D:-D
super ze jest modna na swoj wiek :-D:-D...

witaj ciasteczko !!! ja juz po kawie :-):-)
siadaj posprzatasz pozniej :tak:

juz czesc domu posprzatalam pobudka byla o 6:30 bo dzieciaki trzeba bylo wyprawic a powiem szczerze ze mialam wiecej czau jak w domu byly niz jak ich nie ma,ot ironia co:-D

reklama
no ja juz koncze kawke:-D
trezba sie szykowac na spacer bo mi zaraz dawid tu zacznie marudzic
a ostatnio jak bylam w lumpku znalazlam dla siebie w koncu jeansy:-)18zl zaplacilam nic nie zniszczone,tylko mi z dupy troche spadaja:-):-)

Do góry