reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
eee no to slabo...trudno w Biedronce kupimy;-)
Marzenka no Kasiacos pisala ze miala sie na wies przeprowadzac i zadowolona byla bardzo.napisze jutro do niej to sie dowiem o ile mi odpisze:-p
a ja pracy szukam w branzy kazdej doslownie- od sklepow po banki...wszedzie gdzie tylko pasuja moje wymagania w jakis sposob.
no moj pojechal wczoraj w nocy i bedzie pewnie w sobote:-(o ile go puszcza na weekend...ta praca mam wrazenie ze wykancza mnie jescze bardziej niz jego...tylko ze mnie psychicznie, a jego fizycznie.bo ile mozna nie spac???...:-(
dobranoc laski
aaaaaaaaaaaaaaaaa dziewczyny ze
Staszica a moze jutro jakis spacerek bysmy walnely??;-)

Dzien doberek co to ja pierwsza dzis??

wyprawilam juz hanie do przedszkola poszla z kolezanka to ja nie musialam isc :-):-)
teraz robi juz sie na patelni gulasz na obiadek :-)...

Beti gratuluje wam kochani w koncu sie udalo super ciesze sie razem z wami !!!
a tak wlasnie sie domyslam po twoim opisie na gg,i tym ze zwolnisz tempo w pracy hehe tylko czekalam az cos powiesz a ty nic tylko milczalas :wściekła/y::wściekła/y:....

asienka dzieki za zaproszenie na nk a ja sie zastanawialam co to za baba hehe :-D:-D

wstawac spioszki !!!:-):-)

witam.
asienka a to ty przyslalas zaproszenie:-Da ja sie zastanawialam kto to:-D:-D:-Dale pozniej sie domyslilam:-)
beti no napisz cos wiecej:tak:
a mi dawidek zaserwowal 2 pobudki na jedzenie:szok::szok::szok:ale on glodomor:-D:-D

a ja wczoraj nagotowalam caly gar kapusty z miechem masakra na caly tydzien bedzie chyba hehe albo bede mrozic

moja mloda tez dzis jakas niespokojna byla budzila sie 2 razy w nocy ale wysylalam do niej meza;p w koncu wiem dlaczego spie od sciany;p

a ja wczoraj nagotowalam caly gar kapusty z miechem masakra na caly tydzien bedzie chyba hehe albo bede mrozic

moja mloda tez dzis jakas niespokojna yla budzila sie 2 razy w nocy ale wysylalam do niej meza;p w koncu wiem dlaczego spie od sciany;p

a co to za kapucha z miesem??
rzuc tu przepisem :-):-):-):-)

chce ci sie tak gotowac po pracy??
a twoj maz jak ma np.2 zmiane to nie ugotuje obiadu sam??

reklama
czesc dziewczyny
to widze ze kazda juz z robota w polowie drogi no ja to wrocilam z przedszkola 15 min temu ale zdazylam prysznic wziac i wlosy umyc:-):-)
masakra z tymi wlosami co 2 dni musze je myc:wściekła/y:bo i nacze to uuuu

Do góry