reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aha chyba dobry ten bigosik apetycznie wyglada przepis :-):-):-)

ja juz obiadek mam z glowy sos pyszny wyszedl dodalam 2 papryki to taki slodszy jest :-):-)...

ciasteczko my tez mamy kombi i moj juz nie chce miec innego auta tzn.marzy mu sie taki jeden nowszy model ale tez musi byc w kombi :tak::tak:..zadnego malego to on juz nie chce bo sie do kombiaka przyzwyczail :tak::tak:....

no wlasnie moj tez komi i tyle ze nowszy ale ten nowszy to tak 35tys kosztuje
a to kupe kasy

no wlasnie moj tez komi i tyle ze nowszy ale ten nowszy to tak 35tys kosztuje
a to kupe kasy

hehe faceci moj tez byle czym jezdzic nie chcial uparl sie na volkswagena i tak musialo byc ja tez chcialam jakis tanszy bo co za roznica czym bede jezdzic wazne ze jade :-D:-D:-D ale dla niego nie....i kupil sobie tego volks.passata :tak::tak:2003 rok :szok:...

a teraz marzy mu sie jeszcze nowszy hehe :szok::szok: ale na nowszy to go narazie nie stac hihi :-D:-D

hehe faceci moj tez byle czym jezdzic nie chcial uparl sie na volkswagena i tak musialo byc ja tez chcialam jakis tanszy bo co za roznica czym bede jezdzic wazne ze jade :-D:-D:-D ale dla niego nie....i kupil sobie tego volks.passata :tak::tak:2003 rok :szok:...

a teraz marzy mu sie jeszcze nowszy hehe :szok::szok: ale na nowszy to go narazie nie stac hihi :-D:-D

no tak zawsze beda chcieli nowysz moj chce 3 latka ale jak ja mam potem sama sie ciagac po mechanikach to nie chce bo w tym to juz wiem co gdzie jest a tak bede sie tylko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry