reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

o w zlotowkach,to dobrze macie stala rata i tyle,
a nam wlasnie dzis zabieraja kredyt i na sama mysl wnerwiam sie,choc frank spadl dzis o glupie 2 grosze to i tak pewnie popoludniu wzrosnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
takze jak przychodzi 15ty codziennie sprawdzam jak frank stoi i niepowiem mialam stracha nie raz,
no my na wszystkie oplaty co do mieszkania pozyczylismy od brata mojego wiec ztym problemu nie mielismy:-)

reklama
jak ja sie ciesze ze nie musimy brak kredytu zawsze moge od rodzicow pozyczyc
raz wzielismy kredyt ale to u dealera skody no ale po splacie sprzedalismy roczne autko zeby mieszkanie kupic no i bardz sie ciesze ze mamy swoj kat :-):-)

no ja tez sie ciesze ze mamy swoj kacik bez kredytu :tak::tak:

a ten sie splaci rata nie jest duza wiec nie jest tak zle :-):-)

a ty w bloku czy kamienicy mieszkasz?

Marzenka a czemu nie wzieliscie kredytu w zlotowkach??

moj mowi ze jak cos to tylko zlotowki :tak::tak:

a wogole to mogliscie chyba starac sie o mieszkanie od wojska?? to czemu nie chcieliscie wolalas kupic swoje?? bo teraz nowe bloki u nas oddali do uzytku super mieszkania ponoc i za darmoche
:-):-)

mam zaledwie 38,88 metrow na 6 pietrze wiezowaca a ddalismy za nie 132 000 tyle ze juz bylo zrobione i tylko sie wprowadzac musielismy i zostawili nma troche rzeczy

no ja tez sie ciesze ze mamy swoj kacik bez kredytu :tak::tak:

a ten sie splaci rata nie jest duza wiec nie jest tak zle :-):-)

a ty w bloku czy kamienicy mieszkasz?

w bloku 4 pietrowym kupilismy jakis czas temu wiec wtdy chodzili inne ceny w ogole bo teraz by nas nie bylo stac na mieszkanie za gotowke

no moj tez mysli zeby kredyt tak 10tys wziac na auto no ale tego jak cos trzeba bedzie sie pozbyc:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ania nie jest zle,choc my mamy 47 i dalismy 140tys i tylko lazienka do remontu na tak chop siu:-),
madzia my nie chcielismy mieszkac w m-czu i jeszcze tymbardziej w tych blokach wojskowych,bo z tego co wiem wszyscy wszytsko wiedza a moj ceni sobie prywatnosc,poza tym my slubu nie mamy wiec by nie dostal.mieszkalismy w na wynajetym pol roku ale jesli chodzi io sam m-cz to nam sie nie podoba

mam zaledwie 38,88 metrow na 6 pietrze wiezowaca a ddalismy za nie 132 000 tyle ze juz bylo zrobione i tylko sie wprowadzac musielismy i zostawili nma troche rzeczy

to malo daliscie tak mi sie wydaje ze to nie duzo jak na Gorzow :-):-)

u nas ostatnio u kumpla takie mieszkanie w bloku bylo na sprzedaz to chcieli 170 tys..i zadnych cudow tam nie bylo
:no::no:

reklama
w bloku 4 pietrowym na 4 pietrze no ale kupilismy je prawie 7 lat temu wiec wtdy chodzili inne ceny w ogole bo teraz by nas nie bylo stac na mieszkanie za gotowke

no moj tez mysli zeby kredyt tak 10tys wziac na auto no ale tego jak cos trzeba bedzie sie pozbyc:-D

to tak jak ja ja tez 4 pietro i w 4 pietrowym :tak::tak:
my 4,5 roku temu to tez duzo nie dalismy patrzac na ceny jakie sa teraz :tak::tak:...

tylko u nas bylo wszystko do remontu okna stare,zadnych plytek wszystko stare...
zostaly nam lazienki do zrobienia ale narazie kasy brak
:tak:
:tak:

Do góry