reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia nie wzielismy w zlotowkach bo wtedy nam sie oplacalo we frankach,owszem jest ryzyko ale jak raz chcielismy przewalutowac wtedy jak byl ten kryzys to nam wyszlo ze 2 razy wiecej bysmy placili niz teraz,

reklama
gorzow jest niedrogi w prownaniu do innych miast jezeli chodzi o mieszkania bo o inne rzeczy to juz ceny tez wysokie
w szczecinie ceny mieszkan takich z drugiej reki to ceny od 250tys sie zaczynaja:-(
i jak my kupowalismy tez bardzo chcialam w szczecinie ale 7lat temu ceny byly cos kolo 120tys to jak na wtedy to bardzo drogo
no i mieszkam w gorzowie niestety

no ale rzeczywiscie te drogi w gorzowie masakryczne,moj brat mieszka na widoku,to zeby tam dojechac moj az przeklina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a tak wogule to jak na miasto gorzow to wstyd zeby byly takie drogi:-D

to tak jak ja ja tez 4 pietro i w 4 pietrowym :tak::tak:
my 4,5 roku temu to tez duzo nie dalismy patrzac na ceny jakie sa teraz :tak::tak:...

tylko u nas bylo wszystko do remontu okna stare,zadnych plytek wszystko stare...
zostaly nam lazienki do zrobienia ale narazie kasy brak :tak::tak:

magda my kupilismy od mojej ciotki mamy siostry za normalna cene rynkowa
niby takie super bylo to mieszkanie ale wszystko do remontu dopiero od zeszleg roku robilismy remont ale tyle nam kasy poszlo na 3 pokoje i kuchnie ze mielibysmy to 3 letnie mondeo
a zostala nam lazienka kibelek i przedpokoj i to tez gruba kasa
kafelki sa wszedzie ale pozal sie boze no marzy nam sie komandor w przedpokoju ale narazie albo jedno albo drugie

gorzow jest niedrogi w prownaniu do innych miast jezeli chodzi o mieszkania bo o inne rzeczy to juz ceny tez wysokie
w szczecinie ceny mieszkan takich z drugiej reki to ceny od 250tys sie zaczynaja:-(
i jak my kupowalismy tez bardzo chcialam w szczecinie ale 7lat temu ceny byly cos kolo 120tys to jak na wtedy to bardzo drogo
no i mieszkam w gorzowie niestety

a mnie sie gorzow podoba :tak::tak: lubie duze miasta...:tak:
niz ten zakichany mcz :wściekła/y::wściekła/y: taka dziura hehe...

mam taka nadzieje ze kiedys bede mieszkac w gorzowie hihi.. :-D:-D

zalezy jak wyjdzie z robota m..jak wujek cos zalatwi to moze i bedzie przeprowadzka ale to nie wiadomo kiedy :no::no:

magda my kupilismy od mojej ciotki mamy siostry za normalna cene rynkowa
niby takie super bylo to mieszkanie ale wszystko do remontu dopiero od zeszleg roku robilismy remont ale tyle nam kasy poszlo na 3 pokoje i kuchnie ze mielibysmy to 3 letnie mondeo
a zostala nam lazienka kibelek i przedpokoj i to tez gruba kasa
kafelki sa wszedzie ale pozal sie boze no marzy nam sie komandor w przedpokoju ale narazie albo jedno albo drugie

no mnie tez marzy sie duzo zeby sobie w domku zobic
ale narazie poki moj sam pracuje to nic nie zrobimy takie zycie :angry::angry::angry:....
a na lazienke to trzeba kupe kasy bo plytki drogie i sama reszta tyz...
wiec narazie nie robimy nic...:-)
:-):-):-)
byly plany ze m kupi tansze auto i zrobimy za reszte lazienke i wc..ale on stwierdzil ze woli lepsze auto no to na remont juz nie starczylo :no::no:

madzia gorzow niby ok ale te nieszczesne drogi
moj brat natomiast klnie na gorzow bo nic sie nie dzieje:-D
madzia daj na nasze zarelko ten przepis murzynka,bo chyba go tam nie ma a chcialabym go zrobic na ten roczek w sobote:-)

a mnie sie gorzow podoba :tak::tak: lubie duze miasta...:tak:
niz ten zakichany mcz :wściekła/y::wściekła/y: taka dziura hehe...

mam taka nadzieje ze kiedys bede mieszkac w gorzowie hihi.. :-D:-D

zalezy jak wyjdzie z robota m..jak wujek cos zalatwi to moze i bedzie przeprowadzka ale to nie wiadomo kiedy :no::no:

kazdy lubi cos innego
ja juz przywyklam do gorzowa ale ogolnie go nie lubie brud i szaro buro niestety a jak jade do szczecina to tak jakbym jechala do domu ach
jak wrocilam z holandii cudny kraj to jak poaptrzylam na nasze miasta to plakac mi sie chcialo ze tam tak ladnie
byla ktoras w holandii?

kazdy lubi cos innego
ja juz przywyklam do gorzowa ale ogolnie go nie lubie brud i szaro buro niestety a jak jade do szczecina to tak jakbym jechala do domu ach
jak wrocilam z holandii cudny kraj to jak poaptrzylam na nasze miasta to plakac mi sie chcialo ze tam tak ladnie
byla ktoras w holandii?

ja nie :no::no::no: moja siostra pojechala tam w niedziele do chlopaka na 2 tyg...:tak:

ja kochana to tylko niemcy zwiedzalam bo tam mam rodzine a tak to tylko tutaj :tak::tak:

reklama
madzia mi tez sie marzy remont ale taki naprawde zeby wszytsko zrobic pozadnie bo te sciany u nas mnie wkurzaja,bylejak zrobione,ale jak narazie to tylko moje marzenie,a o kuchni to juz nie wspomne chcialabym miec taka na cacy:-Dwidzialam mebelki na wymiar akurat by do nas pasowaly ale az 4tys:-)bo teraz to wszytsko po nich zostalo i na te meble to az patrzec nie moge bo sa straszne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry