reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

remonty drogie sa
ach zeby tak w totaka wygrac co dziewczyny to by sie wszystko zrobilo i w cieple kraje gdzies zima wyjechalo:-):-)
a tak pomarzyc ale tez dobrze

reklama
ja mam tez brzydka kuchnie bo taka zwykla a chcialabym miec wszystkow zabudowie marzenie :-D:-D ale mamy do dupy bo nie wymiarowa taki prostokat ze nie ma miejsca nawet na stol :no::no:

marzenka juz przepis dodalam :tak::tak:

laski ja uciekam sru do miasta
odezwe sie jak wrocimy bay bay :-):-):-)

marzenka gdyby cie juz nie bylo to do juterka i spokojnego dzionka u tesciowki pa
:-)

dobra dziolchy ide bo za 1,5 godz starsza ze szkoly wraca wiec musze posprzatac i obiadek zrobic krupnik gotuje i placki serowe na drugie
wczoraj stwierdzily ze dawno ich nie robilam to dzisiaj beda:-):-)

bay bay

jakie placki serowe ciasteczko dawaj przepis:-)
no ja tez juz mykam
dawidek sie obudzil,pobawie sie z nim i dam bananka a potem smigamy.ale jeszcze przed wyjsciem sie odezwe.
ah te nasze marzenia:-D
raz jak sprzatalam w kuchni mowie do mojego co i jak bym chciala a on zaczal sie smiac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jednak kazda kobieta woli miec swoja kuchnie i swoje zabawki,wtedy tez kreci pichcenie:-D

Hello
widze ze rozmowa wre:tak:
Co do wlosow to ja myje codziennie bo inaczej czuje sie jakas "obklejona".ale tez raczej tak 2 dni i wygladalabym jak baba z miesnego(sorki jesli ktos w miesnym pracuje:-p)
Ciasteczko to ja pod Twoimi blokami lazilam wczoraj :-D
ja kupowalam mieszkanie w maju i za 34 m dalam 90 tys.teraz te mieszkania w Gorzowie sa naprawde niedrogie.2 pokoje sa i to mi wystarczy.
co do samochodu to mi sie tez marzy.....ale kurcze za co.naginam piechota z mlodym do zlobka na sloneczne i uwierzcie mi ze po tej gorce to nogi bola i mam dosc.boje sie co bedzie zima:-(
Mlody odstawiony do zlobka a ja ide sprzatac i prac...
baj baj

Hello
widze ze rozmowa wre:tak:
Co do wlosow to ja myje codziennie bo inaczej czuje sie jakas "obklejona".ale tez raczej tak 2 dni i wygladalabym jak baba z miesnego(sorki jesli ktos w miesnym pracuje:-p)
Ciasteczko to ja pod Twoimi blokami lazilam wczoraj :-D
ja kupowalam mieszkanie w maju i za 34 m dalam 90 tys.teraz te mieszkania w Gorzowie sa naprawde niedrogie.2 pokoje sa i to mi wystarczy.
co do samochodu to mi sie tez marzy.....ale kurcze za co.naginam piechota z mlodym do zlobka na sloneczne i uwierzcie mi ze po tej gorce to nogi bola i mam dosc.boje sie co bedzie zima:-(
Mlody odstawiony do zlobka a ja ide sprzatac i prac...
baj baj

ja mieszkam w tym bloku od strony marcinkowskiego tu gdzie tan plac zabaw taki grodzony ale w ostatniej klatce takze moje 4 pietro to jak piate bo mam jeszcze duzo schodow do klatki:-(
to moze miniemy sie i nawet nie bedziemy wiedziec o tym:-D:-D
to gdzie ty chodzic Olimpijska tu kolo skody?
Tam jest fest gora o ile schodzi sie ok to wejsc na gora to wysilek i wcale nie dziwie sie ze nogi bola,
a zimna to wspoczuje:-(
a na obotryckiej jest jeszcze ten zlobek? tam tez chyba duzo dzieci chodzi

reklama
Do góry