reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej laski ja juz jestem w domku
smile.gif

odkurzylam i zrobilam surowke z kapusty...
smile.gif

kupilam dla hani 4 pary rajstop takich juz grubszych w lumpku :-):-)

marzenka bay bay bedzie tu pusto bez ciebie :tak::tak:...

larvunia jak tam dzionekw pracy sa ludziska czy cienko??

asienka jak tam sie czujesz? byle do przodu juz coraz blizej konca.

ja mieszkam w tym bloku od strony marcinkowskiego tu gdzie tan plac zabaw taki grodzony ale w ostatniej klatce takze moje 4 pietro to jak piate bo mam jeszcze duzo schodow do klatki:-(
to moze miniemy sie i nawet nie bedziemy wiedziec o tym:-D:-D
to gdzie ty chodzic Olimpijska tu kolo skody?
Tam jest fest gora o ile schodzi sie ok to wejsc na gora to wysilek i wcale nie dziwie sie ze nogi bola,
a zimna to wspoczuje:-(
a na obotryckiej jest jeszcze ten zlobek? tam tez chyba duzo dzieci chodzi
tak ja wlasnie Olimpijska chodze:baffled:masakra.rano to ok bo na dol.potem wracam komunikacja miejska ale jak wracamy razem to pod gorke nogami....
na obotryckiej jest i jeszcze na wroblewskiego jest ale os.Staszica przynalezy do Slonecznego jesli o zlobki chodzi wiec wyboru nie mialam.
ja na parterze ale tez mam jakies 8 schodow chyba wiec taki wysoki parter raczej.ale to lepiej bo nikt mi przez okno nie zaglada do domu.

rafalek jak aniolek grzeczniutki asia cos tu sciemnia a jak zawsze mnie widzi to usmiechnietuy od ucha do ucha:) a jak sie ostanio smial do telefonu:) wiecie ja juz go skumalam z amelka tylko ze ona zawsze na rnadkach musi spac i robi rafalkowi nuunu jak ten sie do niej dobiera;p;p wie dziewczyna co robi nie na pierwszych randkach:p

Ania bo ona taka cnotliwa po mamusi jest:-D:-D:-D:-D:-Dale zobaczysz on sie doczeka.jeszcze pare miesiecy i beda szalec w piaskownicy:-D
Magda Rafalek nie placze jak go zostawiam.bardziej jak go zabieram:sorry2:opiekunki mowia ze bardzo wesole dziecko i grzeczne:rofl2::crazy:kurcze ciekawe jak to mozliwe hehe
on w domu duzo placze.nie wiem moze mnie nie lubi, albo mu sie ze mna nudzi.przynajmniej sasiedzi w bloku sie ciesza ze do zlobka chodzi bo mowia ze wreszcie cisza jest:sorry2:a na spacerach tez niestety zaczal lazdy robic:-(nie chce w wozku siedziec, staje, kreci sie, wogole wsadzic go w wozek graniczy z cudem.mam nadzieje ze to przejsciowe bo jak nie to za okno go wystawie i tak bedzie sie wietrzyl:-D:rofl2:

reklama
blondi dobre sobie :-D:-D ales ty ostra jestes hehe...
to widze ze odpoczywasz sobie w domku jak maly w przedszkolu jest....:tak:

a szukasz pracy widze widzialam ogloszenie do sklepu odziezowego w gorzowie 2tys brutto to chyba nie tak zle??...
ja zaraz bym poszla jakbym u nas taka znalazla...:tak::tak:

zobacz sobie jak chcesz....

Gorzow :: Sprzedawca

dobra ide pyrki odcedzic :-):-)

Do góry