reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzieki:)ja juz to widzialam ale niestety godziny mi nie pasuja wiec nawet nie wysylam.bo zlobek jest otwarty do 17:(
a ja sprzatam od rana wiec mi sie nie nudzi.podchodze do kompa zeby odsapnac i odswiezam to bb a Ty ciagle jestes :)))

reklama
dzieki:)ja juz to widzialam ale niestety godziny mi nie pasuja wiec nawet nie wysylam.bo zlobek jest otwarty do 17:(
a ja sprzatam od rana wiec mi sie nie nudzi.podchodze do kompa zeby odsapnac i odswiezam to bb a Ty ciagle jestes :)))

hehe nie tak ciagle ;-)
bylam w miescie jakies 2 godzinki i wrocilam obiad zrobic i zjesc a komp wlaczony caly czas....
o 14 juz wychodze do przedszkola i na plac zabaw to wieczorkiem dopiero odpale kompa :-):-):-)
a ty o ktorej odbierasz malca ze zlobka??

no to ja juz sobie uciekam !!!! pa !!!!!!!!!!!!!!

asia cnotliwa po mamie heheh dobre sobie:D:D:D

a co do problemow z wlozeniem do wozka to jeszcze wszystko przed toba heheh moja to jak nie chce to robi taki dym ze az siara

asienka jak tam sie czujesz? byle do przodu juz coraz blizej konca.

Pytanie tylko czy to koniec czy poczatek. Ja mysle, że wtedy to dopiero sie zacznie.

jakoś żyje chociaż to maleństwo w brzuchu od trzech dni tez daje nieźle popalić

Ja czekam na czwartek, bo wtedy mamy wizytę u chirurga i mam nadzieje ściągną tą szynę a raczej to co z niej zostało.
W końcu będzie normalna kąpiel.

Oliwka właśnie usnęła z butlą w buźce -tak ja zassała, że po wyciągnięciu smoka wessało do środka.:-)

Ostatnia edycja:
marzena przepis na placki serowe podam na przepisach
wsumie napisalam tam ale zwiesil sie windows myslalam ze mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no i jeszcze raz bede pisac

Asienka ja tam mysle ze to koniec jednak:-pciesz sie zyciem kobieto!:-pmoje dziecie zostalo wlasnie sasiadowi sprzedane na spacer bo slyszal ze placze i przyszedl po mlodego;-)w sumie widzialam Rafalka dzisiaj 1.5 godziny:sorry2:no ale coz...odpoczywam....:rofl2::rofl2::rofl2:

Asienka ja tam mysle ze to koniec jednak:-pciesz sie zyciem kobieto!:-pmoje dziecie zostalo wlasnie sasiadowi sprzedane na spacer bo slyszal ze placze i przyszedl po mlodego;-)w sumie widzialam Rafalka dzisiaj 1.5 godziny:sorry2:no ale coz...odpoczywam....:rofl2::rofl2::rofl2:

Fajnego masz sąsiada.

W tej mojej głuszy to ja nawet nie wiem dobrze jak wyglądają moi sasiedzi:-)

reklama

to super taki sasiad ja to mam w wiekszosci poj...nych sasiadow, jak nie stare plotkary to tacy co sie nie mili i nie sympatyczni i z daleka omijac
ale dzien dobry i koniec rozmowy:-)

Do góry