reklama
D
daffodill
Gość
chwila grozy
katgen nie trzymaj nas w niepewnosci![]()
ja az sama sie boje... w ogole pecha jakiegos mam!!!!!
wczoraj przypalilam karkowke... dzis prawie zeberka a mamie przypalilam gulasz!!!!!
ok mloda na dobre mnie wzywa!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
D
daffodill
Gość
Katgen w przeprosiny przyjmij od nas oto ten bukiecik kwiatkow!!!:-)

[URL=http://img682.imageshack.us/i/eurofloristpocztakwiato.jpg/]
[/URL]

[URL=http://img682.imageshack.us/i/eurofloristpocztakwiato.jpg/]

C
ciasteczko
Gość
beacia wspolczuje stresu moje jak byly male tez plakaly
ale mloda juz duza chociaz i tak myslalam ze bedzie krzyczec albo cos a ta grzeczna tylko teraz ja reka boli:-(
larvunia zajrzyj do galerii:-)
ale mloda juz duza chociaz i tak myslalam ze bedzie krzyczec albo cos a ta grzeczna tylko teraz ja reka boli:-(
larvunia zajrzyj do galerii:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
D
daffodill
Gość
yhym odpisalam ale nie odpisalas na moja hihi
hej
a my dzis wyszlismy na dwor Zosia troszke polezała a Natalka bawiła sie z dziećmi. Choć mieszkamy w lesie w naszym domu mieszka 7-ro dzieci razem z moimi i wszystkie w podobnym wieku. Natalka sie wybawiła wejsc do domu nie chciała a ja zapoznałam sie z sasiadkami i tak jakos lepiej mi sie zrobiło bo ostatnio juz mi smutno było tak jakos
teraz mam kobiety wykapane z Nati zjadłyśmy kolacje i sie kładziemy.
Katgen- heheh biedna net za Ciebie focha walnoł.
a my dzis wyszlismy na dwor Zosia troszke polezała a Natalka bawiła sie z dziećmi. Choć mieszkamy w lesie w naszym domu mieszka 7-ro dzieci razem z moimi i wszystkie w podobnym wieku. Natalka sie wybawiła wejsc do domu nie chciała a ja zapoznałam sie z sasiadkami i tak jakos lepiej mi sie zrobiło bo ostatnio juz mi smutno było tak jakos
teraz mam kobiety wykapane z Nati zjadłyśmy kolacje i sie kładziemy.
Katgen- heheh biedna net za Ciebie focha walnoł.
C
ciasteczko
Gość
annes super jest miec z kim pogadac czasm przyjemniej biegnie
milego wieczoru dziewczyny nikogo nie ma to spadam
milego wieczoru dziewczyny nikogo nie ma to spadam
reklama
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry:-)
wiecie co jestem zla na was!!!!!kasiu czmeu nic nie dalas znac albo ty larvunia przeciez ja moglabym przyjechac do kasi dzis,ale teraz to juz za pozno

no trudno nie chce sie wpraszac
wiecie co jestem zla na was!!!!!kasiu czmeu nic nie dalas znac albo ty larvunia przeciez ja moglabym przyjechac do kasi dzis,ale teraz to juz za pozno

no trudno nie chce sie wpraszac

Podziel się: