reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej:-)

Ja już ukąpana leżę w łóżku:sorry2:dziś tak wcześnie bo jestem mega zmęczona całym dniem., Nie dość, że w nocy mały nie dał mi pospać, w pracy kupę roboty miałam, a śpiąca byłam strasznie, to jeszcze na wymioty mnie ciągło:sorry2:przychodzę do domu i moje dziecko jakby postanowiło dobić mamę, bo taki niegrzeczny był że szok. Teraz dopiero polożył się i zasnął- na całe szczęscie.

Annes- fajny wózeczek

blond- to ty też musiałaś być półprzytomna skoro pomyliłam krem z pastą:-D

ciasteczko- biedna ty, przy twoich zdolnościach do pieczenia i jeszcze w okresie przedświątecznym brak piekarnika to prawie dramat:-);-)Ja to może na karpatkę własnej roboty dam się namówić, a całą resztę kupuje:confused:bo boje się że zakalce wyjdą.

reklama
Hej :-)

Pozno pisze ale wczesiej nie mialam kiedy... z Marty na mnie przeszlo chorobsko :wściekła/y: zakatarzona chodze i kaszle jakbym gruzlice miala... wypilam Theraflu ale nic nie pomaga wiec chyba trzeba bedzie sie jutro przejechac do lekarza.. dobrze ze chociaz z Marta jest lepiej.

Nie wiem co jej jest ale od dwoch dni jest jakas niespokojna, przebudza mi sie i placze i tylko na rece by chciala a jak ja przytule to idzie spac dalej... czytalam cos tutaj o tych skokach rozwojowych i moze to to??

Ciasteczko kochane w takim razie zdrowych ,spokojnych świat w rodzinnej atmosferze
I upiecz kochana 2 makowce w tym roku hehe 1specjalnie dla tatusia hehe.Musiało byc Ci bardzo miło ze tata tak docenił Twój talent.Wszystkiego dobrego.

Ostatnia edycja:
Lili hahah dobre :) to jednak bylas ty:p wiec na przyszlosc juz bede wiedziec hehehe :)
Aska- tym to mi sie bnie chwalilas hahah m,yslalam ze spadne z krzesla jak przeczytalam :)

Dziendobry :)
Asienka trzymam kciuki!!!
Niuska a moze zabki ida?
Ania co Ci sie mialam chwalic :D:D:D a to bylo zaraz po tym jak z Pepco wrocilismy :)wymienilas te organki?
Marzenka no ladnie sie zrobilo.
ja juz z rana zostalam zrobiona perfidnie w konia wiec teraz bede uwazac :)maly w zlobku a ja mialam isc spac ale sie juz rozbudzilam i nie chce mi sie lezec :)

Wymienili bez problemu ;] teraz Pawel musi mnie nauczyc grac bo mi to slon na ucho nadpenal

Asia - musze sie do ciebie usmiechnac;p;p czy twoja maszynka zmieli gotowane miecho??:>

reklama
Do góry