reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Oj dziewczyny zebyscie wiedziały co sie u mnie dzieje chyba w psychiatryku niedługo wyladuje innej opcji nie ma.Nie bede pisała o co chodzi bo mi i wstyd i zal i w ogóle za ciezki temat przed swietami :(
Ide sie gdzies zaszyc w ciemnym kącie
Miłego dnia i Wesołych świat jakbym juz nie napisała.3majcie sie laski

strasznie mi przykro... mam jednak nmadzieje xze wszystko sie ulozy i bedzie ok:-) Wesołych Świąt!:-)

reklama
Hej,
dzięki za kciuki.
Z Natalką jest trochę lepiej. Dzisiaj pożegnała się z frejką (zostawiłyśmy w gabinecie dla jakiejś potrzebującej dzidzi). Teraz mamy znów szerokie pieluszkowanie (trzema pieluchami flanelowymi). Pojęcia nie mam jak je umocować ale będę jutro się męczyć.

o boziu...ale najwazniejsze ze frejka juz wam jest nieznana.. a jak mocowalas 2 pieluszki flanelowe? w tzw koperte? ja pieluszkowalam tylko 1 i moglam spokojnie wlozyc ja w rajstopki...ale 2 to juz duzo...

o boziu...ale najwazniejsze ze frejka juz wam jest nieznana.. a jak mocowalas 2 pieluszki flanelowe? w tzw koperte? ja pieluszkowalam tylko 1 i moglam spokojnie wlozyc ja w rajstopki...ale 2 to juz duzo...

do zewnetrznej pieluchy miałam przyszyte troczki i wiązałam je po bokach teraz tez tak sprubuje z tym ze teraz rozstaw nózek to jakies 24 cm a wtedy było ok 16 więc było równo z brzuszkiem a teraz będzie szerzej. Jutro bede mysleć. Dzisiaj zrobiliśmy sobie dzień bez niczego i mie umiem swojego dziecka bez tej frejki nawet na ręce wziąć:zawstydzona/y:

na poprawe humorku....

ZAKOCHALAM SIE :-D:-D:-D
[video=youtube;qBGD2H1B14Q]http://www.youtube.com/watch?v=qBGD2H1B14Q&feature=related[/video]

do zewnetrznej pieluchy miałam przyszyte troczki i wiązałam je po bokach teraz tez tak sprubuje z tym ze teraz rozstaw nózek to jakies 24 cm a wtedy było ok 16 więc było równo z brzuszkiem a teraz będzie szerzej. Jutro bede mysleć. Dzisiaj zrobiliśmy sobie dzień bez niczego i mie umiem swojego dziecka bez tej frejki nawet na ręce wziąć:zawstydzona/y:

w koncu 8 tygodni to dlugo i zdazylas sie juz przyzywczaic... ja ozbacze co mi ortopeda powie za 2 tyg.

hej mamuski:-)
za nami ciezka noc,dawid sie rozchorowal:-:)-(ide dzis znim do lekarza,juz wczoraj widzialam ze jakis taki niewyrazny jest ale myslalam zw to znie wyspania..
dalam mu syrop i po godz goraczki nie bylo,ale i tak nie zaszkodzi do lekarza pojsc:tak:
asienka powoli powoli i bedzie dobrze:-):-)
annes hehe ja to nawet zapomnialam ze prima aprilis jest hehehe:-D:-D
chyba mnie tez cos bierze:confused::confused:
znikam na kawke:-p

witam
marzenka duzo zdrowka dla dawidka
moze na zeby albo cos ale niezaszkodzi lekarza tak ja piszesz, a ty wez jakas wit.C zebys sie nie rozchorowala

reklama
Do góry