reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wlasnie sprzatam ale jakos mi nie idzie:baffled::baffled::baffled:

spac mi sie chce ale nikt za mnie tego nie zrobi:-D
bylismy u lekarza.pediatra twierdzi ze to reakcja na szczepionke bo przewaznie tydzien po szczepieniu pojawia sie goraczka,poki co dzis nie wychodizmy na dwor zobaczymy jak nocka bedzie:baffled::baffled:oby do przodu:tak:

reklama
czesc dziewczyny
dzisiaj pustki ale sama nie mam ani weny ani czasu zeby wiecej cos naskrobac:sorry2:
spotkalam kolezanke z liceum po 12 latach niewidzenia sie nic sie nie zmienila poza tym ze przerazliwe chuda:baffled:

ciasteczko 12 lat???:szok::szok:ja to bym niewiedziala o czym gadac po takim czasie:-D:-D
wlasnie skonczylam myc gary,ooooooooooooooo masakra jak ja tego nie lubie,z mila checia bym przyjela zmywarke jak ktoras niechce:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i do tego dawid dal nam popalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:caly dzien cacy byl a kieyd zasnal o 18 myslalam ze bedzie spal do rana a ten wnajlpesze obudzil sie godzine pozniej,pierwszy raz chyba od pol roku uzylam fride:szok::szok::szok:myslalam ze bedzie akcja szarpanina:-D:-D:-D:-Da dawidek do buzi chcial to brac heheh:-D:-D:-D:-D
teraz mu dalam po raz drugi mleko i spi,ciekawa jestem jaka noc bedzie,i mam nadzieje ze przez chorobsko nie wyjdziemy do punktu wyjscia z karmieniem nocnym bo jzu tak dobrze bylo...
dobranoc

witam sie i ja kochane:-)
u was widze swieta pelna para.....
Zyczymy wam wszystkim Wesołych i Pogodnych Świąt oraz mokrego Dyngusa:-)
Justyna, Marek i Julka:-)

czesc laski
wcielo mi neta :baffled:
widze ze duzo nas tu:-D ja tez zaraz spada bo trzeba brac sie za przygotowywanie jedzenia bo jestesmy w lesie z tym ale koszyczek juz prawie zrobiony:tak:

reklama
Do góry