reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no ja to chyba bym poduch nawypychala dla 10 rodzin :-D:-D:-D
powaznie, jak w pierwsze dni ja sie szczotkowalo to jak u chorego psa siersc wylazila za kazdym pociagnieciem na maxa... odkurzacz pelen codziennie rano, dobrze ze nei mam tych workowych bo bym zbankrutowala chyba, pare razy dziennie odkurzalam przeciez i za kazdym razem odkurzacz pelen :tak:
ale juz wyluzowala i tak jeszcze troche z niej leci, ale jednak sypie...

dobran mlody danio zjadl, ubiore go i ja pedze do lasu.... MILEGO DNIA ciacho i reszta mamusiek :tak:

reklama
Witam

Fakt dziś piękne słoneczko, choć jak przed 7 szłam do pracy to lekki przymrozek byl, bo m trochę szyby w aucie sprobał:sorry2:
Ja teraz w pracy. Święta tak szybko mijają i znów szara rzeczywistość nastała i akurat się wypogodziło:baffled:
Ja kawkę wypiłam i zaraz za jakąś konkretną robotę się zabieram:dry:

Miłka 79- witam:-)nie wiem chyba nie doczytałam , ale skąd jesteś???

Larvunia, ciasteczko- a wy dziewczyny macie z tym psami, ja kiedyś miałam suńkę, ale jak urodziłam Miłoszka oddałam ją rodzicom. W sumie u nas miała być tylko czasowo, bo M ja znalazł jeszcze jak była szczenięciem, szukałam jej domu, ale w końcu rodzice się zgodzili wziąść ja do siebie:-)

Ostatnia edycja:
czesc laseczki:-)
no pogoda przesliczna,szkoda tylko ze w swieta takiej nie bylo:baffled:
milka witaj:-)no wlasnie skad jestes?

a zapomnialabym,magda wszytskich bardzo serdecznie pozdrawia:tak::tak:

dopijam kawke ogarne chatke i zmykamy do parku,trzeba korzystac zpogody:tak:a po obiadku na spacer:tak:
takze do milego zobaczenia:-)

hej dziewczyny
ja oczywiscie w swieta neta nie miałam tzn sygnał był taki ze jak pisałam posta to mi gi zjadało i tyle:-( wiec mam nadzieje ze świeta spedziłyście miło:zawstydzona/y: podczytam wieczorem.

U nas ok P. juz wczoraj jechał...
Ale dzis pieknie moze piatek tez taki bedzie to gdzies z dziecmi pojedziemy:-) Ja ogarne i ide na spacerek bo widziałam juz dzieciaczki sie bawia. A witam nowa kolezenke.

miłego dnia

wiecie co jak pod gorke to na calego:-(
tuz przed wyjscie po skierowanie dla starszej do laryngologa zlapala mnie rwa kulszowa
wsumie dobrze ze teraz i od raz sie dopisalam do cory do lekarza ale boli no i leki dostalam a jak po tygodniu nie przejdzie to beda mnie kloc :baffled:

reklama
Do góry