reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
PR zazdroszcze choinki. my w tym roku nie bedziemy miec bo nie stac nas a krasc nie zmaierzam ze wzgledu na to ze teraz jest taki okres ze pilnuja a ja probnlemow zadnych nie cche.

chyba ze tato wygra albo M dostanie w pracy. ale jak M dostanie w pracy to dopiero w dzien wigilii!
jestem ciekawa jakby julka zareagowala na choinke. jak sie urodzila byla za mala by miec pojecie co to w ogole ejst.
rozsmiesza mnie juz jak z okna balkonowego widzi lampki na balkonie i hce je zlapac tylko okno jej przeszkadza:D

A kuku:) melduję że żyję;) dziś dowiemy się kiedy dostaniemy klucze do mieszkanka bo idziemy kaucję wpłacić:tak: My choinkę ubierzemy już na nowym mieszkaniu bo teraz się nie opłaca.
ciasteczko pyszne pierniczki, przynajmniej na takie wyglądają;)

hej
Witam :)
Katgen to super :)
Ciasteczko ciasteczka - rewelacja !! Dawaj przepis :p
A moja wogóle mleka nie chce pić ... nie wiem co jej dawać, jak poczuje mleko to pluje na kilometr - oczywiście cycusia smacznie ciągnie :)
a próbowałaś podawać jej mleko różnych firm - one różnią się smakiem i może po prostu to ktore jej dajesz jej nie smakuje.

ja dzisiaj bylam z Natuska u lekarza. miala miec szczepienie ale pani dr wykukala jakies
charczenie i do poniedzialku odwolane a mloda dostala [pulneo.

eee tam jak nie bedzie to nie.. juz w lampki na oknie bawic sie nie ebde... wsytarczy ze balkon caly ustrojony tylko lamki zfiksowaly!
zapalaja sie coniektore jak sie rozgrzeja zaczynaja sie same przeaczac na inne funkcje i dopiero wtedy moge pilotem zmienic funkcje lampek...

witam wieczornie a mnie znowu napadlo na pieczenie pierniczkow tylko tym razem inne i bardzo cienkich i musze troche polezec zeby zmiekkly, sa takie dobre ze zjadlabym wszystkie:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Do góry