reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry:-)
Kasiu hmm jak sie czuje:-) spelniona bo dlugo na to czekalam:-)
aj dawid nie da pospac wstal juz o 6-30:wściekła/y::wściekła/y:
ciasteczko to trzeba by bylo sie wziac za te brzuszki co nie,pewnie sie nie chce.
a sernik kurcze niby dobry ale rozpada sie:baffled:

reklama
marzenka od dzisiaj znowu bede robic brzuszki, ja co jakis czas wracam do nich:tak:
bo kiedys dlugo je robilam no i znowu zaczelam pic czerwona herbate
to fajnie ze czujesz sie spelniona:-)
katgen nic nie mow u nas -10 a jak wstalam przed 5 to bylo tylko -8 ale wiadomo slonce wstaje robi sie zimniej

witam się i ja, ja nie śpię już od 3 rano, młody wył jak opętany, kupa mu szła, zrobił nad ranem.
Ja mam zamiar na spacer iść a tu tak zimno.
Może jak dzieciaki poczują mróz to matce spokój dadzą.
Ciacho- Ja nigdy nie umiałam tylu brzuszków zrobić, 20 zrobię i mam dosyć, ale rozumiem jak nie możesz skakać, ja akurat mogę i lubię. Życzę powodzenia :)
Befatka-ja teraz muszę zacząć się owijać, ale jakoś mi się nie chce.

hej kroma
ja tez lubie skakac ale nie moge, zimno jest ale moze kolo poludnia zrobi sie ciut cieplej i wyjdziecie,
ja pozniej ide polazic troche kilosow nabic hehe
ja nie spie od 4:40 i pospalam dzisiaj tylko 5 godzin masakra ale spac nie moglam

hej babeczki. nie bylo mnie wczoraj, bo pojechalam niespodziewanie do poznania do Ikei. normalnie godzine nie moglam pozniej wyjechac na tą drogę, którą przyjechaliśmy. a nie chcieliśmy autostradą, bo sie nie oplaca bo to na około. normalnie mowie wam porażka. tak się wsciekliśmy, ze musieliśmy odreagowac hehe. i oprocz mebli i pierdoł dla Helenki, kupiliśmy kupełek kfc i najedliśmy sie jak.......... w domu byliśmy kolo 20 i zaczeliśmy skręcać. normalnie pokój odmieniony...
u helenki wisi już baldachim, moskitiera czy zwał to jak zwał. ale wiecie, my na wsi mysimy mieć dla niej takie cos. sami jesteśmy ciągle pożarci od wiosny do jesieni, i nam to przeszkadza, a co dopiero takiej niuni? zatem wisi "firanka", ale narazie tylko na przymiarkę, bo trzeba wyprac.

kupilismy tez sliczną mate edukacyjną, no tak sie cieszę, ze nie kupilam w internecie bo chcialam. byla przecena, bo zmiana asotrymentu, zamiast 119zl dalismy 79, bardzo duza, jak rozpakuje to zrobie zdjęcie i wstawie. naprawdę super. coprawda nie ma pałąków, ale można dokupić przecież. a jest naprawdę fajna, i cieplutka, moze też służyć jako kocyk, bo od spodu ocieplana. na moje podłogi wiejskie, gdzie ciągle coś hula (nienawidze dywanów) dla niej jak znalazł. a te co widziałam w komisie, no podobaly mi sie, ale w porównaniu do tej, to porażka. no tyle o nas. aha, a my mamy komode i regał nowy ;)
noże, nożki pierdoły, listwe magnetyczną, szczotke do "kibla" itp.

Annes 100 lat dla małej i wiosny w końcu, bo wiem jak dzieci na nią czekają. Chociaż teraz jest śnieg to też nieżle...

pozdrawiam Was dziewczynki i ide chate ogarnąć, bo normalnie aż wstyd.

hej hej
P. zapomniał kompa. Ja na nogach od 7 u nas - 13 było rano więc odrazu rozpalałam żeby mi czubole nie pomarzły bo obie po tatusi spia na kołderce zamiast sie nia przykryć ;-)

Zonia męczy nati zabiera jej prezenty i ucieka zeby ja goniła.
Marzenka fajowo tak zaraz po slubie...
bo ja to mam ochote ostatnio swojego poduszka w nocy udusić ;-) tak mi na nerwy działa ale moze to na @.

Wie ktoś kiedy ta wiosna ma przyjść bo oszaleje Nati wniebowzieta bo ona kocha zime ale ja i Sofi nie bardzo:-)

future to zaszaleliscie :-) to wstaw jakas fotke pokoj helenki:tak:
annes a kiedy wiosna hymm... ja tez za nia tesknie i marzy mi sie ciepelko
dzisiaj jak ogladalam pogode na swiecie i temp jakie sa np. w australii to zatesknilam nawet za takimi 30stop

Hej hej
Witam z rana .Moja mała oszlala zeby mnie o 8mej budzic zwłaszcza ze polozyłam sie po 2ej.Ale mówi ze nosek jej sie zepsół,,ześiułaś nosek''hhe katar ma w sensie to jej wbacze;-)
Unas jakoś szaro buro ale przynajmniej temp. jest plusie ,nie ma śniegu i nic nie pada -jeszcze

Ide pic kawe miłego dnia laseczki .Bede czesciej bo w akcie desperacji lapa wygrzebałam z szafy .Buziaki

reklama
Do góry