reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
wiesz co Pr? też się nad spiralką zastanawialam. Ale tyle ile jest dobrych opinii tyle samo i zlych. Ja najbardziej bałabym się tego ze wypadnie. Juz tyle mi dziewczyn mówiło ze zalożyły za ok,. 500zł a za 2 tyg sama wypadła. I szczescie ze zauwazyły...bo co by było jakby nie?

A poza tym naczytalam sie naczytałam i mi sie odechcialo :szok:

hej
ja dzisiaj w domku to moze cos nasmaruje:-)

Dziewczyny obecnie zdrowe chociaż w ubiegłym tygodniu to nawet wizytę na IP zaliczylam z Oliwką.

Jeśli chodzi o alergolog dziecięcą ze szpitala w Sulęcinie to moja Natala jest u niej leczona i póki co nie narzekam. Tylko długo czeka się na wizytę (w styczniu zarejestrowałam sie dopiero na 22 marca).

Ale zimnica Rano u mnie termometr pokazywal -19 stopni:szok:

mloda pada to mam chwile na zrobienie obiadu.

Całuski dla was CIotki

Madziarena kochana dziekuje. no to ja juz zmotoryzowana jestem.
dziewczyny moze by ustalic jakis konkretny termin juz?
by w razie co dziewczyny mogly zarezerwowac?
Kasia moze utworz watek osobny w tej sprawie zeby tu posrod postow nie szukac tego wszytskiego.

Ostatnia edycja:
reklama
jak będzie "bliżej" to będziemy zakladać nowy wątek.

Czyli póki co lepiej pasuje 8 czy 15 maja?

Do góry