reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka laski ale wam zazdroszczę spotkania wyrwałabym się do kogoś i coś bym poplotkowała:)

Martuchaa- mi widzimy i piszemy, wiadomo, że na żywo się inaczej wygląda, bo na zdjęciach nie zawsze się dobrze wyjdzie, a nie każdy fotogeniczny jest, laski zobaczą i ocenią.
A ty ciasteczko nie przesadzaj- Twarz masz ładną i uśmiech, ale lepiej ci w rozpuszczonych, tak jak mi lepiej w długich ale tak jak ty wolę kity :). I wiem kogo mi przypominasz ale nie wiem kogo, taką masz dobrą twarz :)
aneteczka- taki wiek, moja też na nie i na nie lubię.
lavrunie- też bym była za jakąś allergią.

reklama
heh.............no właśnie, bo potem po całym parku róż będziemy się szukać, Ciebie ciasteczko poznam na bank, ale martuchy:sorry:
To spotkajm się w mc , wezmiemy kawke i pójdziemy na plac.

oki nie ma problemu, to sie umawiamy w mc kazda wezmie co chce i poszorujemy na placyk
uciekam, milego dnia i u danego spotkania larvuni z future

Ostatnio edytowane przez moderatora:
larvunia współczuję, co za cholerstwo...:confused2:
najgorzej że to wiosna już i spokój powinien być ehhh zdrówka dla Frucia:tak:

kroma dokładnie, zdjęcia to zawsze co innego a co do fryzur to mi też wszyscy mówią że lepiej w rozpuszczonych ale jestem uzależniona ok koka(kitki) byle związane i nie spadające na twarz:-D

dziewczyny w takim razie mcdonalds 12:tak:;-)
aaa i coś widziałam ze koło 15-16 stopni ma być w południe:tak:

witam w sobote !!!
zycze wam udanego spotkanka milych ploteczek...:tak:
i koniecznie jakies fotki prosze :-D:-D

no to uciekam sprzetac :tak:

Hej! ale noc. do bani.
mala wstała o 3 i miala kolke do 6. o 6 zasnela, to teraz na jedzenie. nie pospalam, oj nieee...

laski - milych ploteczek!
Larvuś - zależy o której masz obiad! haha. ja sie musze do porzadku doprowadzic. moze kolo 14? czy jak wolisz?

halo
ja do konca nie iwem czy wpadne bo na przed 14 musze juz byc spowrotem w domku bo po mloda jedziemy ale postaram sie na godzinke chcociaz z jaskiem poki co mlod skrzeczy na lozku bo cwaniak nie chce juz sam byc a tak zawsze to do niego Amrlka chociaz zagada to spokoj jest;p a tu siostry dzis ni ma;p dobra lece po zakupy

reklama
Czesc dziuewuszki
Uadnych spotkan i ogólnie miłego dnia wszystkim
A ja marze o gorzowskiej bułce z pieczarkami mniammm a wy tak blisko bedziecie.No nic na dzien dzisiejszy poślinic sie moge na wspomnienie haha

Do góry