reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć laseczki, widzę że zimno za oknem...śniadanko zjedzone, czekam bo mężuś ma się na skype pojawić, może uda nam się pogadać jak nie będzie nas rozłączało co chwila:sorry2:
larvunia a jedź co będziesz siedzieć w domu, korzystaj póki możesz no i przynajmniej obiadek dobry zaliczysz;)
ciacho hallo, nie denerwuj się kochana, zlość piękności szkodzi...mnie moja też często wnerwia ale olewam to:p

Slyszałyście nowinę? wszędzie gadają że Osama bin Laden nie żyje, doigral się w końcu:)

reklama
dzień dobry, a u mnie Krzysiek w domu to i nie mam kiedy na neta wejść:cool2:
zajrzę jak pojedzie do rodziców;-)

heloł ;)
wlasnie wrocilam z gorzowa.
kupilam sobie świetne sandałki i adidaski też...w kropki haha ;) obie pary w lumpie na kostrzynskiej, po 20 zl. no ja to mam szczescie. dla Helenki kupilam cieplutki kocyk za 5tke i bluze liliową za 4 zł. no żyć nie umierać. niestet komis do ktorego pojechalam, na manhattanie byl zamknięty...buuuu. i w techo bylam, i sie najezdizlam z mala, a ona spiiiiiiiiiiiiiiiii. chyba pogoda ją usypia. niestety powiem wam, ze czuje dyskomfort w brzuchu...znaczy w ranie...moze na zmiane pogody, nie wiem, ale wczoraj dzwignelam wanienke z woda...hmmm moze to to ;/

zaszczepilismy w koncu psa, w nagrode sunia dostala zielona kostke:-)
future moze byc od tego ze dzwignelas i to jak z wyrostkiem do 2-3 miesiecy nei wolno dziwigac a co dopiero wanienka z woda nakopac ci tylko;-)
ja musze sie wybrac do tego na kostrzynskiej moze w srode bede miec chyba chwile wolnego to moze dam rade

future- ja miałam tak z raną też jakoś na m-ce po porodzie i nawet miałam stan zapalny, też coś dźwignęłam, więc przy Arku już uważałam. Czasem teraz mnie boli jakbym miała okres dostać. A to się obkupiłyście z Helenką. A gdzie tam jest lumpek na Kostrzyńskiej?

o kurde nie wiem jak to wytłumaczyć. to jest jeszcze na bruku. Jadąc od miasta to po prawej stronie, tam chyba była winiarnia czy coś takiego, jest duży żółty baner Tania odzież, wjezdza sie, jest parking. jak wjedziesz na bruk, to szukaj po prawej. jeszcze przed Novakiem auto servisem ;/ nie umiem inaczek wytłumaczyc.

future no tam byla jakis magazyn czy cos, tato mi mowil ale zapomnialam:zawstydzona/y:
kroma jak wiesz gdzie jest zjazd z olimpijskiej to zaraz niedaleko po po prawej stronie tak jak napisala future wielki napis, ode mnieto jak zjade olipijska to skrecam w prawo i tuz tuz jest:-)
a dzisiaj ostatni odcienek "usta usta" obejrzalam wczoraj na Onecie ale dzisiaj jeszcze raz w tv, piosneka na koncu jest cudna:-)

ciasteczko, chyba jutro ostatni odcinek ;/
ja obejrzalam tydzien temu, po emisji przedostatniego. poplakalam sie i jestem zla na takie zakonczenie. to byl cudny film. takie lubie. ale szalone dziewice maja byc, a tez bardzo lubie. Lubie odwazne dziewczyny.

reklama
no znowu:zawstydzona/y:, ja dzisiaj caly dzien mysle ze jest wtorek no porazka, masz racje ze to jutro, wielka szkoda ze takie zakonczenie
ale jakos musieli zakonczyc tylko dlaczego akurat julke usmiercili?nie mogli kogos innego?

Do góry