reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc

jestem i jaaaaaa, wypapowana na maxa... i objedzona tez na maxa...
zmarzlam troche, impreza za domkiem w ogrodku byla :baffled:
mam nadzieje ze mlodego bardziej nie przewialo
zasnol w aucie, moj tez juz spi pijany :sorry2:
i ja tez chyba zaraz wskocze do lozka.... tylko fotki oblukam czy jakies fajne sa ;-) bo troche robilam... mnie chyba na jednym widac, jak ladne to Wam pokaze :-p

reklama
jak nieladne to tez pokaz:-p fajnie ze imprezka udana ale to fakt chlodno dzisiaj a jutro ma byc jeszcze chlodniej

ho ho ho 84 zdjecia... chyba ktos aparat przechwycil jak nie widzialam ;p
zaraz zaraz dziewuszki, troche to potrwa...

moj pies jest niemozliwy, kupilam jej dzisiaj takie miekkie patyczki zielone ona je uwielbia, dostala jedna w nagrode za szczepienie ze nawet nie pisla, pozostale polozylam na lawie na kompie i jedna sobie wziela, normalnie samowolka:-D to tak jak
kiedys zostawilam ugotowana marchew na salatake przyszlam i zjadla wszystkie, ona nawet zje pomarancze

nasza lubi bawic sie winogronem ale nie je, za to lubi arbuza, "warzywa na patelnie" jak sobie zrobie to ona tez chetnie zje, brokuly lubi:-D

dzięki laski
a tu widzę, że cztery łapy rządzą, małe kudłaki rozpieszczone, mojej mamy pies też je owoce.

reklama
Do góry