reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciasteczko- zapomniałam, że wy tam macie rodziców, a Teście byli tam gdzie nie ma nawet hipermarketów. Zazdroszczę wam że macie do kogo jechać nad morze.

Emilia- u was ciągle ząbki, gratuluje tych wybitych, a już ci pisałam że ty to masz farta w tych gierkach, czy twoje dzieci też.

Daffii- zdrówka dla was.

zapodalam infacol Misulce... pierdziala ze masakra, ale spi i nie meczy sie... zobaczymy jak bedzie jutro i w nastepne dni...

dzis pelnia jest :confused:

macie konto na google+ moze... ponoc bedzie jak Facebook, albo i wieksza... google rzadzi teraz nie wiem czy wiecie... chcecie byc w elicie nielicznych i porozsylac Wam zaproszenia :confused::-D Ja juz tam jestem ;p

ja sobie idę, może wpadnę, ale nie wiem, bo się szykuję do mamy, a tak jeszcze mnie głowa boli i się nie wyspałam.

Witam się i Ja .... :tak:
Już kilka dni nie pisałam, ale cały czas Was podczytywałam ;-) jakoś ostatnio weny nie miałam, do tego problemy rodzinne, kiepskie samopoczucie i tak jakoś się złożyło że się nie odzywałam ale jak widać nikt za Mną nie tęsknił :-( :no:

Larvunia oby Miachasi minęło i żeby się bidulka tak nie musiała męczyć, jak tam wyniki Frucia??
Katgen fajnie, że znajdujesz czas żeby coś napisać :tak: super, że praca Ci odpowiada i najważniejsze, że jesteś zadowolona ... :-)
Madzia miłego wypadu do PL (spóźniłam się ale to nic) :-p
Future tak to właśnie czasami bywa, że brak weny Ja tez tak miałam więc nie pisałam bo jedno zdanie albo nawet i nie to wolałam nie zanudzać :tak: teraz tak jakby troszkę lepiej Tobie tez minie ;-):-)
Daffi zdrówka dla Julci ;-) zawsze się jakieś dziadostwo musi przypałętać ... :angry:
Kasia szkoda, że z filmem nic się nie dało zrobić ale najważniejsze że w ogóle macie jakąś pamiątkę, ciesz się z tego co masz ;-):-):tak:

Tym co nie odp., to przepraszam ale skleroza nie boli jak to mówią.
No ale ściskam każdą z Was i miłego weekendu życzę :tak::-)

Buziole i pozdrawiam ;-):-)

reklama
Do góry