reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry kochane, wstałam i od rana porządkuję, zakupy zrobione jeszcze odkurzę i git mogę czekać za moimi aniołami ale i tak będą pewnie ok 16 jak nie dalej....;) miłego dnia

reklama
Cześć
U Nas od wczoraj jest Moja kuzynka - 12 letnia pomaga Mi troszkę przy synku, Wojtuś klei się do Niej więc mam troszkę luzu..
A że dziś ładna pogoda, słoneczko świeci to po 11 wyszłyśmy z domku, poszłyśmy do szpitala odebrałam swoje wyniki, potem zaliczyliśmy plac zabaw i później spacerkiem pomału do domku, obiadek wstawiłam już właśnie zjedliśmy, synek się wyspał i poszedł z młodą na spacerek... :tak: Ja zaraz męża obudzę bo śpi bo dziś jak nigdy już godz. 13.30 był w domku :szok: i położył się na troszkę, jak Go dobudzę to może jakiś spacerek z młodymi do jakiegoś lasku czy gdzieś zaliczymy ;-)
Miłego dzionka życzę i sorki, że tak tylko o sobie. Papapapapapapapapapapa buźki:-)

witam laski dopiero w domu, plecy mnie bolą, że szok.

Lavrunia- ja się nie kąpię bo nie mam wanny, a Olka już uświadomiona, wie kto co ma, a czy rozumie to nie wiem, jedynie co ciekawa była, że mam włosy i mówi spinki mama, a ja jej nie tam się nie nosi :-) Jedynie co to moje dzieci same razem się kąpią.

A ja nie nosiłam dzieci w nosidełku ani w chuście, nie chciały. Więc wózkiem, na rękach i teraz Olka na nogach.

pewnie megi masz racje...
my dopiero obiad zjedlismy, juz glodna bylam ;-)
Future jak tam mala ksiezniczka sie miewa :-)
mycha milego popoludnia :tak:

edit:
kroma wyprzedzilas mnie ;p
thx za odp ;-)
ponoc jak dzieci pytaja na niewygodne sprawy, trzeba krotko odpowiedziec na temat i nie rozwijac wypowiedzi ;p
bo jak juz sie zaglebia to pytaja i pytaja pozniej ;D
ja tak zrobilam z pytaniem synka "a ktoredy misia wyjdzie, czy pepuszkiem" odpowiedzialm mu ze nie, cipeczka ;p i na tym temat sie skonczyl bo szybko go zagadalam innym tematem hehehe ;p

Ostatnia edycja:
Jestem jestem...
ale tak jak megi pisze podczytuje was ;-)
mama dojechala na 6 rano w sumie 7 godz zeszlo ale miala przesiadke na busa w swiebodzinie :tak:
teraz kawke pije i ide zaraz kaszaneczke usmazyc z cebulka bo obiadu dzis nie jadlam...:no:

a gdzie ciasteczko sie podziewa?

megi juz pewnie swoich " aniolow " powitala :-)

future a ty znowu na imprezke smigasz ale masz dobrze ze mama tak chetnie zostaje z malutka :tak:

Larvunia co do kapieli to nigdy nie kapalam sie z moimi :no:..jakos tak nie wiem czemu...:baffled:..ale dzieciaki jeszcze kapia sie razem :tak: i jest ok jak narazie bez zbednych pytan :-D
Szymek mowil ostatnio do m ze chlopcy maja siusiaki a dziewczyny maja pimpki :-D

hej kroma jak tam kurs ? jak sobie radzisz?

mycha udanego wypadu do lasku jesli pojechaliscie :tak: fajnie ze masz taka pomoc do wojtka zawsze to chwila spokoju dla ciebie :-)

Pozdrawiam wszystkie mamuski :happy2:

Future to ja mam tylko nadzieje ze ty w srode na pewno bedziesz u Larvuni;p
taka okazja sie szybko moze nie powtorzyc;p

reklama
Do góry