reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello, widzę że za dużo was tu nie ma;-) jakiś taki zamulony dzien mam, a ma być trzy dni pięknej letniej pogody ehhh nic mi się nie chce ...

kroma a jak dzieciaki reagują na taką dłuższą twoją nieobecność? i do kiedy masz ten kurs?

daffi ale macie fajnie z tym spotkaniem:-)
a co do tabletek to ja brałam kiedyś te ziołowe ale nie pomagały, budziłam się koło 4 i nie mogłam spać, ale spróbować możesz tak jak aneteczka piszę kosztują grosze:tak:

reklama
Hej a ja po zakupach, nastawiłam żeberka i się duszą, mężu pojechał znów na jakieś badania a my z Zuzką siedzimy. Niech już się ładnie zrobi i słonecznie bo chcę na plażę, planujemy któryś weekend nad jeziorem w domku letniskowym ale czy wypali?:confused2: chciałabym bardzo pogrillować a nie ma gdzie ani z kim...:/
Dziewuszki udanego spotkania jutro u larvuni:)

hejka
U mnie piekana pogoda od niedzieli.Oby tak zostało bo na weekend chcemy jechac nad morze.
A ja na jutro w koncu mam fryzjerke zamówiona :)))
Miłego spotkania laski
A reszcie miło dnia .Buziaki

No a ja się wkurzyłam obiad nie dogotowany bo gaz mi się skończył a muszę czekać za moim aż wróci z badań żeby pojechał i zatankował butlę...żebym miała gotówkę przy sobie to bym z gazowni zawołała a tak doopa..obiad będzie dziś późno :/ a jam już głodna:wściekła/y:

Befatka- ciesz cię kochana ze słoneczka póki macie w końcu należało wam się po tylu dniach opadów:)

Witam się i Ja.

Dzisiaj też z rana na mieście byliśmy, zaniosłam kał synka do badania, w poniedziałek wynik do odbioru, zobaczymy co to będzie...Jutro ciocia Gosie późnym wieczorem zabierze jak będzie wracała z pracy więc też pewnie jakiś plac zabaw odwiedzimy o ile nie będzie padało :tak:

Hej

Mycha- fajnie Ci, że masz kogoś do opieki nad Młodym. Nie boisz się jedak trochę, bo 12 latka to jeszcze młoda osóbka......choć jak pomyśle to ja młodsza byłam, a opiekowałam się młodsza siostrą i to nie przez godzinę, czasem i cały dzień.

Wogóle to wydaje mi się , że "nasze" pokolenie jakoś tak szybciej dorastało do obowiązków, niż teraz dzieciaki.
Moja kuzynka, do tej pory 12 letkę do szkoły odprowadza i przyprowadza, nie sądzicie , ze to przesada?jej córka jeszcze sama nie została w domu, jak rodzice w pracy, to do szkoły dziadek po nią idzie i przyprowadza do siebie.Jak dla mnie to trochę jej krzywdę robią, bo dziecko nie uczy się za grosz samodzielności i taka ciapa rośnie, nie przystosowana do życia.

Aneteczka, ale Ona nie pilnuje synka sama, Ja cały czas mam ich na oku, w domu siedzimy to tyle co Ona się z młodym pobawi,
jak chce siku czy coś to ona z Nim idzie do wc, czy pić mu zrobić to też ona, Ja po prostu co chwilę nie muszę latać bo On Gosię wszędzie ciąga a jak na spacer to w wózku Go bierze i tyle co koło bloku, ona nawet tak miasta nie zna żeby iść gdzieś dalej
a na plac zabaw to chodzimy razem i tam też Ja sobie mogę posiedzieć bo ona za Nim lata :tak:;-) a dla Mnie to dużo jak już za Nim co chwilę nie muszę biegać a w zamian mogę posiedzieć i obserwować :-)

My też się zastanawiamy nad wyjazdem na jakiś weekend nad jakieś jeziorko, ale jak będzie taka pogoda to dziękuję, bo jak mam płacić za domek i siedzieć w nim cały dzień to już wolę siedzieć w domku... Zobaczymy jak to będzie, może nam się uda gdzieś na 3-4dni pojechać pod domek ;-)

witam laski

ja też przysypiałam dzisiaj na zajęciach, teraz też mi się chce, ale Arek dopiero wstał i nie da się przekonać na drzemkę.

Martucha- moje dzieci grzeczne, Olka troszkę marudzi jak mnie nie ma i jak wracam to się pieści, płacze troszkę, a Arek to grzeczniutki dopiero jak wracam to wisi mi na szyi i się cieszy. Teraz mi się wdrapuje po nodze. A jak młody i jego złamanie ?
Megi- w twoim stanie to podwójnie jesteś głodna. A żeberka mi się marzą
Emilia- zaglądaj nawet jak humorku nie masz. :) A jak tam twoje łobuzy i chyba się nie długo wczasujesz?
Mycha- fajna pomoc dla małego, a ona sama się poduczy cierpliwości.

ehhh i nie zbadali nam dzis wzroku.
dopiero jutro na 16.50 wiec larvunia bede musiala sie u was tak obrobic by zdazyc;p
jestem w sozku ze takie badanie komputerowe az70zł. chcialam zrezygnowac i tylko Julek dac ale jak tak bede zwlekac to calkiem oslepne.
wpade pozniej bo teraz jestem wykonczona;p
jeszcze m zamowil sobie pizze i pojechal do sklepu na zakupy a kasy mi nie zostawil. jak nie zdazy to nie wiem co zrobie;p

hahha wlasnie byli z pizza. pan byl mily zostawil pizze i kazal podejsc zapalcic;p ufffff

Ostatnia edycja:
hej hej
normalnie zwariowany dzien, caly spedzilismy na dworze plac zabaw i jeszcze latalam
po jakies wiertla, srubokrety itp.dla mojego:laugh2:

daffii- a czemu prywatnie robisz badania? Ja muszę też się wybrać ale ja na NFZ, pełno jest okulistów i kolejek nie ma aż takich więc można na NFZ.

reklama
kroma nasza okulistka na NFZ o pierwsze ma keipski sprzet po drugie nie umie badac.
a ja chce miec w miare wiarygodne badanie zarowno dla siebie jak i dla Julki.
wiec wydamy kase ale przynajmniej bede miala poczuccie ze nie poszlam do tej francy i ze zle nas zbadala:p

Ostatnia edycja:
Do góry