reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam

marzenka- moja nie lepsza, a po za nie słuchaniem się to jeszcze dochodzi maltretowanie młodszego. Tylko u nas klaps to już taka ostateczność i w sumie to może z 3 razy dostała, a tak to albo krzyknę, albo kont, jeszcze ją w pokoju zamykam. Też nie mam siły i zawsze jej mówię, żeby lepiej wyszła bo jak mama wyjdzie z siebie to będzie źle. Melisę też piję. A co do Pana, to może mu się lepiej zrobiło jak pociągnął. :-)

Lavrunia- pyskaty już w tym wieku ma gadanie :-)

Moje łobuzują, musiałam Arka odstawić do łózka bo nie mam siły już ich pilnować. Chyba pójdę na jakiś szoping :)

reklama
Hello :-)
my wczoraj od rana od 10 na nogach jak wyszlismy z chalupki to dopiero o 19 zladowalismy hehe caly dzien na miescie masakra :tak:...

a dzis od rana w kuchni zrobilam juz salatke jarzynowa i selerowa na jutro do przedszkola mam juz gotowe tylko wieczorem wymieszam z majonezem i wsio :tak:
m pomagal kroic to szybko poszlo a ziemniaki juz wczoraj ugotowalam.

pogoda zimna jakby padac chcialo...

Marzenka jeszcze tylko 18 dni :-) gratuluje ci silnej woli z odchudzaniem super !! pokaz jakies zdjecia twoje nowe :tak: a co do dawidka hmm..ciezka sprawa musisz byc stanowcza i nie dac sie wiem ze ci ciezko tak samej ale to juz koncowka ...a akcja w netto hehe dobre :-D

a gdzie madziarena ?? :baffled:

Kawke dopiero sobie pije na dzis planow brak chyba bedziemy w domu odpoczywac przed tv :tak:

milej niedzieli :-)

Madzia wiesz co... jak czytam od rana co ty juz zrobilas to juz mnie to nie dziwi ;-) heheheh wielkie oczy robie jak piszesz ze Ci sie niechce czegos tam heheheheh ;-) Przyjedz do mnie obiad zrobic ;-)

Mloda padla mi ok 9.00 z nowu a ja zdazylam juz conieco porobic w domku, ale nie obiad dzis mezus tortille sobie zamarzyl :confused2: i musialam isc juz z rana do sklepu ;-)

kroma dawaj swoje do mnie dzieci, pobawia sie razem ;-)

marzenko facetowi stare czasu sie przypomnialy :-p;-)

...ale siapi za oknem co nie laski :baffled:

Larvunia no cos ty..ja nic nie robie takiego :no:
selerowa to 30 minut roboty :tak: a tamta to tez szybko wiekszosc m kroil :tak:
wymyslny obiadek macie tortille mniam nie jadlam jeszcze nigdy hehe :no: chetnie sie wprosze :tak:

na obiad dzis schaboszczaki z piersi + salatka wlasnie :-)

Kroma ty to masz wesolo z dzieciakami :-) udanego shopingu :-)
u nas wszytsko zamkniete w niedziele :tak:

no i juz plany sa jedziemy na kawe do kolezanki :-)

Madzia Ty w miejscu nie usiedzisz ;-)
moj z natury leniwiec... a tez bym gdzies wyszla, ale mojego gdzies wyciagnac to mistrzosto swiata :confused2:

Madzia Ty w miejscu nie usiedzisz ;-)
moj z natury leniwiec... a tez bym gdzies wyszla, ale mojego gdzies wyciagnac to mistrzosto swiata :confused2:

no tak mam ze jak wiem ze gary w zlewie ale kurz nie wytarty to nie bede spokojnie siedziec hehe :-D musi byc czysto a dopiero wtedy komp i kawa :tak:

jedziemy to dzieciaki sie pobawia a tak to nudy w domu bawia sie i kloca na zmiane ;-)

za tydzien w niedziele odbieram pieska :-)

reklama
Madzia a powinnam?
nie wiem... moze po twarzy bym poznala.., ale nie sadze.

nie tak pytam bo to chyba nie daleko ciebie a chlopak 30 lat wiec myslalam ze moze znacie,ty albo twoj maz..
bo on zginal w wypadku kilka dni temu ale w angli bo tam mieszkal od jakiegos czasu dlatego pytam czy znasz :tak:
a moj m chodzil z nim do szkoly do gorzowa i dobry kolega jego byl...szkoda mlody chlopak zostawil dziewczyne swoja i corke mala

Ostatnia edycja:
Do góry