reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heloł. ja mam kryzys tez, chociaż sapałam dziś do 11. tatuś wziął córeczke i się pięknie bawili. pozniej jak wstałam, zanim doszłam do siebie, to oglądali bajki... kochany tatuś i jego córunia ;) szkoda, ze ylko w weekendy mi pomaga, ale rozumiem przecież pracuje na dwa etaty ;)
jutro znów do przedszkola, ciekawe ile bedzie dzieci...Larvunia puszczasz małego?
my dziś antybiotyk konczymy w nocy ;)

reklama
witam sie z poranna kawka:-):-)
hihi dawid mnie rozbroil w nocy:-D:-Dkrzyczal MAMA CZEKAM :-D:-D:-Dzebym do niego przyszla:-D:-D:-D:-D:-D
larvunia ja lubie syrop z cebuli i zawsze pomaga:-):-)Pan gabka nawet przystojny ci wyszedl:-):-)
daj znac co tam po lekarzu:baffled:
madzia dobrze ze juz jestescie w domku...
future dobrze ze maz pomaga ci w weekendy..no niestety kochana pracuje na 2 etaty to co sie dziwic ze nie ma czasu w tygodniu..cos za cos takie teraz zycie:-):-):-)
gdzie nasza kroma sie podziewa?dawno jej nie bylo,dalej chorobska?
musialam wstac wczesniej,zreszta ja lubie...musze ogarnac domek bo jesli gosciu przyjedzie to lepiej zeby nic nie bylo na wierzchu w lazience bo bede miala dwa razy wiecej roboty:baffled:
milego dnia

witam sie
nietomna jestem:baffled: nie moglam w nocy spac:oo::growl:
larvunia daj znac czy dzieciakom lepiej cosik, spongebob fajny ci wyszedl
marzenka ty ranny ptaszku;-):-D

stanowczo mniej... ale kaszla. Coz od piatku maja normalne antybiotyki.. w sumie od wieczora dopiero podalam je. Mowia ze minimum 5 dni sie bierze zalezy jaki jeszcze antybiotyk. Ciekawe co nam dzis powie lekarka.

wsumie takie ma dzialanie 5 dni ale pamietam jak starsza miala taki antybiotyk podaje sie raz na dobe przez 3-4 dni i dziala jeszcze chyba z 2-3 dni wiec wsumei wychodzi tydzien
przy gardle podaje sie cos kolo 10 dni
oby calkiem im przeszlo:tak:

Witam:)
LArvunia to zalezy jaki antybiotyk i jak dziala, rafal dostaje najczesciej na 5 do 7 dni ale mial juz kiedys 2 razy na 2 tygodnie.o zastrzykach nie wspomne jak wymiiotowal ale przynajmniej szybko dzialaly. zdrowka wam zycze i nie martw sie, przy antybiotykach przy 3 dawce najczesciej jest przelom i znaczna poprawa:)
aaa co do szyciakow to ja sie w Garfieldzie zakochalam :)
Czesc Ciacho i MArzenka:)
ja dzisiaj fasolke po bretonsku bede gotowac. fasola sie moczy cala noc. tylko pytanbie mam bo nigdy nie pamietam. gotowac w wodzie z moczenia czy w zmienionej bo kazdy co innego mowi :)

reklama
Cześć dziewczyny...powiem tyle że Karpacz jest piękny, szczerze polecam!!:tak: Dziś nam pięknie słonko świeci więc skorzystamy z okazji i pospacerujemy ;-) pozdrawiamy

Do góry