reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

haha ;arvunia, moze ci go podmienili w nocy ;)))))

ja z moim sie pozarlam w nocy, bo hesia chciala pic, a ja poprostu nieslyszalam, jak sie wkurzyl, ze on rano do pracy, ze ja udaje ze nie slysze...a rano niebardzo pamiętał co gadał...wiec wszystko jest okej ;)

ciacho dzięki, mała już zdrowa. ma jeszcze katarku rano, ale oczyszcza sie ladnie, zakrapiam jej wodą morska i cały dzien ladnie, ale tak prawdę mowiąc, to po nocy i ja mam zawalony kinol ;) nawilzacz działa, ale tak widac musi byc.

kroma dzieki, a Twoje zdrowe? bo dlugo cie nie bylo ;)

hej laski jakie macie plany na andrzejki? mnie moj wczoraj zaprosił na impreze do gorzowa, ale nie wiem czy wypali, bo w pt nie ma moich rodziców, wiec nie ma z kim hesi zostawic, chyba ze w sobote. no zobaczymy.

reklama
W andrzejki Future u nas standard siedzenia w domu... nie lazimy nigdzie z barku kasy jak to moj mowi, ale nawet jak jakas kasa byla i nie bylo dzieci to tez rzadko kiedy gdzies bywalismy... moj nigdy niechcial a teraz ma wymowki ze dzieci ze kasa bla bla bla... Pewnie moi rodzice przyjada do mojego na troche, moze tescie, nie wiem... ogolnie nic nie planuje jak co roku :confused2:
W koncu mi dziecię zasnelo!!! Hurej!!! ide sie ubrac w koncu i umalowac :-D

Hey Dziewczynki,

Ja podczytuję cały czas. Ale weny nie mam a narzekać wiecznie ile można? :-D
U nas ospa. Jadę zaraz właśnie do lekarza ale na 99,9% to TO.
W przedszkolu panowała, więc i nas dopadła. Póki co nie jest źle, nie gorączkuje i nie marudzi. Zrobiłam dzień bajkowy, ładne bajki jej pościągałam, leży i ogląda i tylko woła, mama jabłko się skończyło, mama chrupki itp itd.

No to tyle co u nas. Nic nowego poza tym. Z pracą nic nie widać, jakieś światełko w tunelu się pojawiło ale nic konkretnego na razie nie ma. ;/

Zimno, nudno.

Zdrówka dla wszystkich choruszków, Mycha, Megi wesołego urlopu.

Spadam się zbierać na 14 u lekarza.

katgen mala przejdzie ospe i bedzie spokoj,zdrowka i malo drapnia zycze:-)
u nas wszyscy juz chorowali starsza miala 4 lata, a ja od niej zlapalam w wieku 24 lat:baffled: a mloda chorowala 2 lata temu, jedyne co to nie wolno przy ospie na dwor wychodzic
pr jak dzieciaki i jak ty? a kiedy ty masz ten wewnetrzny?

No i mamy diagnozę. Ospa.

100zł w aptece. ;(

Ale dowiedziałam się, że moje "światełko w tunelu" z pracą już jest na 80% tylko nie wiem od kiedy
:-)

Witam. ;-)

Dzisiaj troszkę zwiedziliśmy też, byliśmy nad zaporą na Łomnicy :tak:, na skoczni narciarskiej Orlinek :tak: i w kilu innych miejscach ;-):-) któregoś dnia wstawię kilka fotek :-)

Katgen
zdrówka, i powodzenia z pracą...

Nasz Wojtuś miał ospę jak miał pół roczku i wylądowaliśmy w Zielonej Górze na oddziale zakaźnym, ordynator oddziału powiedział że kilka godzin i byśmy już dziecka nie mieli... :-( no ale tydz spędziliśmy w szpitalu i Go wyciągnęli z tego ciężkiego stanu, mam zdj na nk jak miał ospę ale to jest zdj jak wyglądał już bardzo dobrze, tego jak wyglądał fatalnie wolę nie wstawiać.....

Larvunia zdrówka dla Was a męża może faktycznie Ci podmienili :-p ;-)

Future dla Was też zdrówka :tak:

Ciasteczko co tam u Was?:confused2:;-)

My właśnie niedawno spiliśmy kawkę, megi przyszła ze swoim mężem i dziećmi do Nas do pokoju, chcieliśmy iść na spacerek jeszcze ale Mojego M głowa rozbolała i się źle czuje, może jak Mu przejdzie to się jeszcze przejdziemy gdzieś a jak nie przestanie boleć to trudno resztę wieczoru dzisiejszego spędzimy w pokoju... :sorry: :baffled:

Komu nie odp to przepraszam i miłego wieczoru życzę.... :tak: papa buziołki

reklama
Do góry