reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia dzieki ale ja swoja porcje kawy dzisiaj juz wypilam;-):-D
kasia niewazne gdzie wazne ze sie dobrze bawiliscie
katgen a wlasnie wypad mialas hehe super ze dobrze sie bawilas

reklama
kasia- a gdzieś ty tak lukała tam w prawo co? i sesja pomysłowa i jaka reklama dla Tesco
Future- zapomniałam napisać, że to fajnie, bardziej super że tato wygrał przetarg, a co do twoich zdolności wokalnych to ja mam nadzieję że się podzielisz z nami.
Katgen- ja ostatnio jak odsunęłam tapczan to ile ja tam skarbów znalazłam.

ja dostałam kubki z ciekawskim Georgem i się cieszę jak dziecko

Kroma hahah- moja mala tez lubi ta bejke ale nie pozwalam jej ogladac bo pozniej przez caly dzien nie moge sie z nia dogadac bo gada jak ta malpa uuu...uuu..aaa..aaa Kolezanki synek tez tez tak reagowal

ciasteczko- jej i moja
Befatka- moja jeszcze nie wpadła na takie rozmowy w takim języku, no ale ona go ogląda raz dziennie i dyskutuje potem na temat co on robił i gdzie był. Zobaczymy czy zacznie gadać jak małpka :-)

No to fajnie madra masz corcie:-), moja nie chce mowic co sie dzieje w bajce ani na obrazku np jak wieczorem czytamy ksiazeczki.Uwielbia za to kiedy ja ja pytam np pokaz trojkat na obrazku ,jakos nie poszla po mnie i nie jest zbyt gadatliwa haha

A my znowu same Jack wyruszyl do pracy ...

Ostatnia edycja:
reklama
moj Fruciu tez lubi te bajke , ale on tylko przezywa na bakjach gdzie sie leją i morduja :-p Pozniej lata po pokoju i udaje jak w bajce te bakugany itp, wlasnie ograniczam mu je... z rana udaje mu sie ogladnac jak sam sobie wlaczy bo jak ja mu wlaczam to raczej wlasnie pokroju tej malpki ;-)

Future podaj pozniej cd obejrze z ciekawoscia :tak:

Do góry