reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejo kobitki :) U mnie w pracy też już świątecznie - właśnie skończylam wieszać lampki i bombki :) a dziś mikołaj już zawitał do mojej córci - jak co roku na mikołaja dzieciaki dostaja słodycze - Amisia ma dodatkowo 8-go urodzinki więc małpa mała dostanie w grudniu mase prezentów :) na Gwaizdkę nie mam pojęcia co jej kupić będe musiała się z Marcinem wybrać na zakupy jakieś ...
Marzenko u Was przynajmniej cały coś się dzieje a ja ? skończyłam pokój posprzatałam domek to futryny zaczal wymieniac ... jak juz powymienial i posprzatalam to dzis mi kuchni rozgrzebał ... ehs mam nadzieje, ze do soboty sie wyrobimy z kuchnia bo malej dwa latka wyprawiam.
Kroma - ja tez kocham Georga :) moja Aminia nawet pampki z Dady zakłada tylko z małpką <czyt. George> :)
No nic smigam robic przelewy co by ludziska dzis jeszcze kase dostali.

reklama
hej laseczki,

ciasteczko - ja absolutnie nie uwazam, ze amerykanie czynią dobrze. ale zwracam uwagę jak my polki nauczone jesteśmy dbać o dom, dzieci, kase... wszystko potrafimy. i umiemy zrobić coś z niczego ;)

laski przestancie z tym spiewaniem. nie uslyszycie mojego glosu, bo bedzie spiewał cały chór :) musialybyscie stac między wokalistkami to byscie cos uslyszały haha. ale powiem męzowi, zeby sie postarał.

Helenka dostala wielką skarpete na kominek a w srodku bajeczki.

duzo uśmiechu dla wszystkich na ten dzien...

Witam
dziekuje dziewczyny za dostep do tajnego:)bardzo mi milo.
byl u Was mikolaj dzisiaj?:)do mlodego przyszedl w nocy hihi.
ide Was poczyytac bo ostatnie 2 dni to nie bardzo mialam czas bo ciagle gdzies latamy z W.Rafal dzisiaj pojechal do teatru. njie moge sobie wyobrazic tego jak te trzylatki w teatrze wysiedza:/
milego dnia. idziemy pizze robic:p

Hejka
U Kayki tez byl Mikolaj.Cala szczesliwa:-D.Nie puscilam jej dzis do przedszkola jednakprzez to oczko nie chce zeby ja gorzej zawialo ,zimno u nas dzisiaj strasznie .;
Milego dnia wszystkim

czesc
ja od rodzicow pisze... bede sie zgeszczac...
z bioderkami Misiuli jest ok i jakos malo ludzi bylo w przychodni az dziwne jak dla mnie ;-)
Przedchwila wrocilysmy i mala mi w windzie zasnela w drodze do domu rodzicow hehehe, wiec w foteliku wystawilam ja na balkon i okrylam kocem, wieczorem Wam pokaze foto jak werenduje hehehehe, mam nadzieje ze sie nie przeziebi bardziej... od 3 tyg nie bylysmy na dworze!!! Tylko takie szybkie samochod - dom - lekarz...

u nas tez mikolaj byl :-) ja z mezem po mikolaju czekoladowym dostalismy a Fruciu i misia drobiazgi, ale sie cieszyl synek, ile radosci ... nie moglam sie napaczec na jego szczescie :-)

Moja Iśka Piśka w przedszkolu, tez ją mikołajkowy prezent bardzo ucieszył oj radość super;)

Ja już obiad mam gotowy :O przesadziłam z czasem;)

Bo aż nie wiem co robić jak taki spokój w domu:-D

reklama
Do góry