reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
befatka ty mi powiedz u was juz szal swiateczny tzn. sklepowe wystawy itp.?
bu nas to cienizka i trafia mnie to jak cos stroja to tuz przed swietami a wtedy to juz musztarda po obiedzie
jedynie co to na rondach sa te ala choinki takie swietlne weze zrobione

Cisteczko-U nas to juz od polowy listopada hahaha.A z 1szym grudnia wszystkie chatki w okolicy sa ozdobiona lampkami albo figurkami.Fajnie to wyglada :-)a i w niektorych miejscach drzewa i latarnie a tam gdzie wieksze skupiska slepow tam to dopiero czad
Blond przeslij troche bigosu
Niuska-zdrowka dla Martusi

Dobra ja spadam cos porobiac
Larvunia -wytrwalosci dla Was i duuzo zdrowka

Ostatnia edycja:
Inamorate witaj;)

Befatka nam lekarka zapisała jakieś coś lymphomyosot, ale wcześniej podawałam Bioaron C i działał naprawdę. Ja teraz też jeszcze Bioaron muszę kupić bo ten lymphomyosot miałam dawać 10 dni i później coś innego.
ten lymphomyosot to kurde 40zł 30ml kosztował :o

Ja spadam zaraz na zakupy i może Beti odwiedzę.
Aniołki znowu robiłam;) Śliczne, wyszły, wieczorem będę malować je! Ale dzis większość na choinkę ozdób, jakieś ludziki, bałwanki gwiazdki. Później się pochwalę;) Podoba mi sie zabawa w to;)

milego popołudnia!

katgen ty je robisz z masy solnej czy z czego? bo sa naprawde boskie
befatka i ja takie klimaty lubie to jest to przynajmniej czlowiek czuje ze swieta ida a nie to co tutaj

Szukałam jakiegoś fajnego forum i w końcu znalazłam ufff bo samej to tak nudno :)
Coś o mnie :) Obecnie jestem zaawansowanym leniem, a moje ulubione zajęcie to bieganie po sklepach z rzeczami dla dzieciaczków :) Już nie mogę się doczekać córci :)

Inamorate a jak na imie masz bo ciezkiego nicka wybralas:)
Rafal juz prawie 2 godziny spi:)wczesniej bylismy w lidlu. kupilam mu puzzle znowu tym razem 10 w 1 bo 23 zl a na allegro one 44 z przesylka. wiec juz chyba to dostanie pod choinke:)o ile wczesniej mu nie dam:zawstydzona/y:bo one swoje juz obcykal te co ma a lubi ukladac.

reklama
Do góry