reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenka wrzuciłam do przepisów ten przepis na pierniki. Są smaczne a przepis prosty;)

Ja napisałam na tajnym co i jak u nas.
teraz szukam pociągu jakiegoś.... ehh juz mam stresa. Sama z dzieckiem i jedna przesiadka.

reklama
katgen bedzie dobrze, moje dziewczyny w zyciu jeszcze pociagiem nie jechaly:sorry: nie mialam takiej potrzeby chociaz ja w swoim sie juz najezdzilam duzo
ucieklam musz troche posprzatac:-D milego zycze

Oj ja też się pociągami najeździłam, ale lubiłam zawsze pociągiem jeździć;)

A tu najgorsze, że ostatnia podróż pozostawiła ślad w pamięci z powodu wymiotów Izki, i jakoś tak jestem już zestresowana na samą myśl. gggrr

Dobra idę zmywać i pranie wstawić.

Jestem i Ja :tak:

Weekend jakoś przeleciał, byliśmy u teściów mąż coś tam przy aucie robił, jako tako ten weekend zleciał wczoraj prawie z siostrą się pokłóciłam ten co czytał kilka dni temu na tajnym Moje żale to wie o o chodzi....

Tak więc w sumie weekend do najlepszych nie należał... :no::-(

Witaj Agnieszka, faktycznie ciężki login masz :-p ;-)

Moje starsze dziecko wstało dopiero przed 10 masakra normalnie a teraz jeszcze u Nas leży i ogląda bajki... :tak: młodszy synek drzemie pewnie zaraz się obudzi i zadyma będzie bo głodny...

Larvunia współczuję i życzę naprawdę szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

Pozostałym życzę miłego dnia. Coś weny od rana brak...

Future to chyba bylo super !! :-) czekam na relacje i fotki :tak:

a u mnie pada....
bylam w sklepie zrobilam pierwszy raz szpinak normalnie pychota :-) a zawsze mowilam ze to jest bee...
do tego bedzie jajeczko sadzone i wsio :tak:

pozniej moze pojedziemy do mamy bo siostra moja z synem przyjedzie na 2 dni to moze podjade to dzieciaki sie pobawia :-) i tak pada wiec nuudy...:tak:

reklama
ja tez tak przelotem jestem w wolnej chwili zaglądam ale nie ma o czym pisać, dzieciaki grzeczne mały bawi się pieluszką a Zuzia wcina rosołek i ogląda Shreka3...ja zrobiłam sobie kawusie:-)

Do góry