reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

KAsia moze ja wpadne bo chodzi za mna ostatnio chinczyk:)juz pwczoraj mialam tam wpasc bo wracalam z teatralnej autem ale nie wiedzialam czy bedziesz. od ktorej albo do ktorej wlasciwie tam jestes?

reklama
a wlasnie gdzie ten lokal? hymm bo ja nie kojarze zreszt ja nigdzie nie chodze to moze
wpadne na hinszczyzne jak dobra
od ktorej masz jutro?

marzenka- ja mam zmywarkę i u mnie śmierdzi jak za długo trzymam brudne naczynia, kupuję taki odświeżacz do zmywarek w Intermarche jest za 3 zł taka zawieszka, i co jakiś czas czyszczę ją specjalnymi środkami, najtańsze są w Rossmannie za chyba ok 6 zł taka buteleczka z firmy Domol, a jak to nie działa to jest taki kret do zmywarek z Somatu za 16 zł i wtedy jest spokój na jakiś czas z brzydkim zapachem.

Future- to się narobisz na święta, bo ja mam labę, idę na święta do mamy, do teściowej, do kuzyna, więc jak coś robię to skromnie tylko.

Ciacho a moze bysmy sie tam razem zabraly:p ja tam bylam pare razy. to jest naprzeciwko tej starszej czesci bulwaru, na rogu jak idziesz w storne centrum. boze nie wiem jak to wytlumaczyc:D nie znam ulic w gorzowie

larvunia a wychowawczy jest płatny? ja wiem, ze nie jest. jakbym miala dalej umowe i chciala jeszcze isc na wych to by mi nie płacili...wiec jak to jest?

kto ma ochote ;)

poli wideo 002.MTS - YouTube

w momentach kiedy nie ruszają ustami, a leci śpiew...to inna grupa stała na koncu sali w filharmonii. nie mozna tego opisać słowami. trzeba było słyszeć to!

Ostatnia edycja:
Ciacho tak na samym rogu. pyszne to jedzenie tam jest. ja wgole lubie chinszczyzne ale i tam i w hongkongu na kosynierow chyba mi bardzo smakuje.to pojedziemy na sniadanie :D:D:D:D ja moze sie jutro przejade bo ostatnio dockwiera mi brak towarzystwa , W nie ma a z Rafalem ile mozna gadac:p ale w nast tygodniu tez ok. ja i tak w domu siedze:)
Future jak obejrzałam video poli to sie oczywiscie poplakalam jak na babe w ciazy przystalo. meczyc mnie to zaczyna, co chwile placze, na reklamach nawet wrrrr....a tak wogole to baaardzo Ci zazdroszcze takiego spotkania i wystepu. oderwalas sie od domu, studenckie czasy wrocily:)bardzo mi sie podobalo, naprawde super!!!

Blond- to ja miałam podobnie, płakałam z byle powodu, ja w ogóle nawet jak w ciąży jestem to z byle płaczę. A co do Chińczyka ja też bym zjadała sobie chińszczyznę.

reklama
Do góry