reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam tylko na szybciocha
cos pochmurno dzis u nas
dzis w planach hanki pokoj jak pomysle ile tam roboty wrr...
ide szafe duza oprozniac bo bedziemy tez meble inaczej przestawiac...:tak:
a jeszcze chce wyskoczyc do miasta tak szybciutko :-)

Aniolek fajny ten twoj luzaczek :-) maly slodziak :-)

Madziarena to fotka kuchni taki kolorek jakby zolty :tak: i jeszcze firanka co zamawialam na allegro...

Ciacho i lepiej mlodej po tej rehabilitacji??..

Marzenka wolne dzis czy druga zmiana??

Uciekam milego dnia ..

Załączniki

• zolta kuchnia.jpg
    zolta kuchnia.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 43
  • zolta kuchnia 1.jpg
    zolta kuchnia 1.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 46
  • 065.jpg
    065.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Hej dzięki dziewuszki za miłe słowa.

marzenko
nogi Cię bolą z przemęczenia. Muszą się przyzwyczaić do pracy, stania itd.. to inny wysiłek niż w domu.
kromuś za stara jestem.. trzeba mieć poniżej 25 lat albo powyżej 50 :-(a ja w lipcu skończę 26..:crazy: Babka powiedziała, że raczej w tym roku już nie ma szans. Załamka:sad: Ale mam nadzieję, że chociaż Tobie się uda :* Ja mam 30 kwietnia wizytę w UP i żyję nadzieją, że może zaproponują jakąś pracę.. choć marne szanse..
madziarenka działaj a będziesz miała takiego brzdąca :tak: A chciałabyś chłopaka do kompletu czy drugą dziewczynkę? Trzymam kciuki, żeby Amelka dostała się do przedszkola
Yoluś cieszę się , że Cię rozbawiłam fotką ;-)zobaczysz jak szybko minie i Twój Gabryś będzie taki duży

Zabieram się za porządki. Miłego dnia Kochane

Owca super to wszystko wygląda. Kolorki ścian i firana bardzo mi się podoba :)) Przytulnie

a ja dzis koncze 25lat:-D
owca ladnie masz w domku:tak:
do konca tygodnia mam na drugie zmiany ale mi to pasuje teraz jak mojego nie ma;-)
w sobote na 6 i tez mi pasuje i w niedziele tez mi pasuje..za to w nastepnym tygodniu mam poniedzialek i niedziele wolna wiec oki.ale wsyztsko sie jeszcze moze zmienic:-D
aniolek eeeee to ja juz sie nie zaliczam na staz..
ale moja kolezanka poszla na staz do policji i ma 30 lat:eek:

no hej.
owca ladna kuchnia, tylko strasznie mala. ale pewnie jecie sobie w pokoju, nie?

ja jade do kudowy. znalazlam w samym centrum, to sie nazywa studio 2 pokojowe, z kuchnią i lazienką. wiecie, my jedziemy rodziną wiec nie chcielismy pokoi 2 osobowych w hotelu. dlatego razem bedzie fajowo ;)))

dzieki laski....

Marzenka masz urodziny?? to w takim razie wszystkiego najlepszego kochana spelnienia marzen i duzo milosci :tak::tak:

Future kuchnia mala i waska a my jemy w pokoju mam stol i 5 krzesel taka mini jadalnia :tak::tak:

Ja juz uciekam :-)

owca tak mam:-Ddziekuje:-D
ja tez mam malutka kuchnie ale jest ok nie narzekam....mamy malutki stolik we trojke siadziemy tzn jak dawid na kolanach...przewaznie sniadania kolacje w kuchni a obiad w pokoju....nie jest zle..
future ty pewnie masz duza kuchnie cio?
fajnie ze taki wypad sie szykuje:tak:

marzenko to 100 lat Kochana spełnienia marzeń i wszystkiego czego zapragniesz :* A jeśli chodzi o staż to na początku roku tzn. w styczniu i lutym były staże finansowane przez urząd pracy czyli dla wszystkich, może ta koleżanka właśnie na ten się załapała? A teraz pieniądze im się skończyły i są te Unijne.. ehh szkoda słów :( Gdy chodziłam tam na początku roku to jakoś nic dla mnie nie mieli, a teraz się nie łapie. Paranoja:sorry:

aniolek tobie rowniez dziekuje;-)
no to jakby sie zgadzalo bo ona jakos wlasnie na poczatku roku poszla na ten staz:tak:
pieknie dzis na dworze malego zaprowadze do mamy i sama nawet sie przejde:tak:juz nawet nie pamietam kiedy bylam na spacerze;-)

PR spóźnione ale szczere STO LAT! Zdrówka, szczęścia, radości i pociechy z urwisów twoich... Co do tego że ludzie jeżdrzą jak chcą... Zgadzam się z tym... Ale ja już też tak zaczęłam, bo szczerze ci powiem że wtedy czuje się bezpieczniej imniej nerwów mi to zżera... Zgadzam się z BLOND że te rondo za starym mostem przy nova park jest straszne... Jeżdrze tamtędy zawsze po pracy ok 20, a pojechałam w godzinasz13-14 to była masakra jakaś... A teraz jak się NOVA otworzy to już wogóle będzie tragedia...

MARZENKO sto lad, zdrówka pomyślności radości, spełnienia marzeń i pociechy z młodego

CIACHO śliczne te kolczyki

YOLANTA fajny organizer:tak:.

Ja kawke dopijam i uciekam sprzątac i obados jakiś trzasnąc... hmmmm tylko co...

reklama
Do góry