dziekuje ja sie czuje dobrze. jutro ide do gina bo znowu jakas infekcja mnie dopadla i swdzi wszystko aaaaaaaaaaa ale ogolnie to jest ok, wieczory sa rozne, brzuch szaleje, ale niech szaleje. nie chce sie stopowac tym razem pod koniec ciazy zeby znowu nie przenosic. chociaz nie wiem jak teraz bedzie
Future no ja dopiero co zaszlam ale Ty tez

P i juz zaraz polowa

i za chwilke bedziemy odliczac do Twojego porodu

taka kolej rzeczyhihi
Madziarena wiesz co to nie tylko na wioskach takie teksty, bo tu niby juz w tym roku troszke wiecej tych rowerkow jezdzi ale dalej te same teksty o tym ze bez kolek i jak to bez pedalow
edit
Marzenka no wiem wiem

Iga cos mi wspominala jak byla u mnie jakos jesienia ale nie do konca jej wierzylam w sumie hehe ale teraz spotkalysmy sie w swieta no i okazuje sie ze nie zartowala hehe. bardzo sie ciesze powiem Ci z tego. przynajmniej nie jakis z kosmosu tylko osoba ktora znamy od dziecka i wiadomo czego sie po nim spodziewac
Yola no to super. bardzo sie ciesze!!!no za 4 dni zaczynasz 38 tydzien czyli termin

Megi fajnie ze krowie pasuje

my tez mielismy przeboje z mlekiem, i jakis czas nawet pil krowie( 8-9 miesiecy mial) ale potem kompletnie je odrzucil i znowu musialam dawac modyfikowane, ja nie wiem co dzieci widza w modyfikowanym mleku.ono mi smierdzi po prostu:/