reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Mycha - a nie przełączył Ci klawiatury na niemiecką? Spróbuj lewy ctrl + shift razem wcisnąć, jeśli to to, to pomoże

Larvunia - jakie pobojowisko ze szczęśliwym dzieciem w centrum :-D

Ale upał... mały w samym tshircie i pampku siedzi a i tak cały gorący. Zastanawiam się czy go nie rozebrać i w samą tetrę nie owinąć, bo ja sama się gotuję, a co dopiero taki malusi... Po obiedzie gdzieś do parku wybyć trzeba, bo w domu to się zagotujemy.

Yola dzięki, pomogło :tak: trochę ciemna jestem w tych sprawach ale jak coś to będę już na przyszłość wiedziała ;-)

Czekamy na mężusia, ma być pod wieczór koło 21-22 :-) ajć w końcu się zobaczymy ...
U Nas ogólnie po staremu, odpukać dzieci zdrowe, nic Mi się nie chce dzisiaj robić ale chociaż trochę muszę ogarnąć mieszkanko i tak bałagan będzie bo wszędzie pełno kartonów i w ogóle ale jakoś to poukładam żeby jakoś tu wyglądało :tak:

No nic miłego dzionka, Ja idę się ogarnąć i przyszykować na przyjazd męża:-);-)

reklama
No Mycha szykuj się szykuj :) nie ma to jak powitanie po rozłące :)
Larvunia o jaaa ale miałam prania i mycia małego. Co to za farbki były ? Nie wszamał ich ? Moja też kocha malować ale jak tylko widzę, że zaczyna już babrać to zabieram :)

mycha- to sie bedzie dzialo;p;p;p
madziarena Amelka tez lubi malowac tylko ze Jasiek tez by chcial a ztym za duzo sprzatania u babci na dworze maluja razem;p

tralalala laaaa od wczoraj 25 stopni:-):-):-)
Milego dzionka pozdrawiam wszystkie ide po mala ,kupie jej loda a pozniej bedziemy sie taplac w ogrodzie kupilm jej takiego wscieklego kwiatka co sie do werza podlacza a on sika woda na wszystkie strony ale bedzie sie cieszyla .Buziaki i do wieczora

befatka tez mamy takiego, moja mala wariuje przy nim. mam gd IMG_3625.jpgIMG_3615.jpgzies foto ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Jak dooooobrze. Deszczyk cudny, chociaż nam trochę plany popsuł, bo chcieliśmy iść do parku po obiedzie... Może jeszcze się troszkę przejaśni to wyjdziemy, powietrze po deszczu jest takie faaaajne :-D

No a mały faktycznie, jak go przebierałam to go trochę zostawiłam bez pampka i widać było, że mu dobrze. Tylko teraz czekam aż mama moja z pracy wróci, żeby mi dała instrukcję jak się robi majty z tetry, bo ja próbowałam jakoś zaplątać i nijak mi nic sensownego nie wyszło :-D A siuśków i kupali się nie boję, sika na mnie albo na siebie regularnie przy zmianie pampków, już się przyzwyczaiłam, złośliwe dziecię mam :rofl2:

Do góry