reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dziękuję dziewczyny w imieniu synka za miłe życzonka:-) No zmienił się mój Pawcio przez ten rok:tak: aż szkoda że z niemowlęcia staje się małym dzieckiem.
Mamy już torta, świetny jest, focie porobiłam ale wstawię później.
aniołek no właśnie kiedy teraz przyjedzie twój?? znów za pół roku?:/

reklama
aniolek glowa do gory, bedzie dobrze, nic milego samotne noce ale zyjemy w takim pojechany kraju:confused2:
megi to impreza bedzie:tak:
owca super, w koncu piesio tez bedzie jezdzil:-D

no i się zwróciłam cała i zdrowa. szczepienie bolało, bo łezki poleciały, ale po chwili Helenka już latała jakby nigdy nic. Teraz leży w łóżeczku, myślę, że zaśnie, ale narazie podśpiewuje. w sumie jej godzina spania już minęła, ale chcę, zeby chociaż chwilę odpoczęła, bo nie wytrzyma mi do końca dnia.

zajechałam po mame, co by mi pomogła małą wytargiwać z samochodu, zajechałyśmy do lumpa na kostrzyńskiej, i oczywiście nie moglam nie kupić nic. dziś z kolei wszystko nowe, z metkami. dzinsy i sztruksy dla Helenki na jesień po 3 zł, bluzeczkę z długim rękawem, i dla małego kaftanik esprita. wszystko nowe i wszystko po 3 zł. a i dla siebie skarpetki za 1 zł. hahaha
jestem zadowolona. ale modlę się, żeby Hesiu przymknął oko, bo mama też musi ;)

edit

Larvunia moj wlasnie wymienil jakies kable w konsoli, tak jak twoj sugerował i działa ;))))))

Ostatnia edycja:
Ale cicho tu...
Jutro moj maly ma wizyte u dentysty na dokonczenie zeba i chyba ja pojade z nim bo boli mnie czasem dalej i w nocy tez bolalo..:wściekła/y:..ale ja strasznie ale to strasznie sie boje tym bardziej tez ze nie robilam juz nic ze 3 lata..:zawstydzona/y:
nie wiem chyba pojade najwyzej nie wiem jak spanikuje to chyba nie otworze paszczy..:-D
wiec laski trzymajcie jutro za mnie kciuki o 15 :tak::tak:...bede cala upocona ze strachu wrr...nie wiem jak to przezyje..

Megi i jak tam imprezka?
a tak wogole co ta larvunia tak milczy ostatnio? :-p
Future to super zakupy sie udaly :tak: jak takie okazje to pewnie ze trzeba brac :tak:
Marzenka a ty co sie tez nie odzywasz? chyba czasu brak co...
Blond :sorry: tez cos skrobnij jak maluchy?

Uciekam na dzis milego wieczoru !! i pamietajcie o owieczce jutro ;-)

megi fajny pomysł z umieszczeniem zdjęć koło siebie od narodzin do teraz :)
Chyba zgapię od Ciebie. Super są takie porównania..
A mój przyjedzie na święta.. czyli za 3,5 miesiąca
Ciasteczko dzięki za pocieszenie, jakoś się trzymam, nie mam wyjścia. Dziś już 3 razy rozmawialiśmy przez telefon.. jemu nie jest łatwiej:-(
Owieczka super, że kupiłaś w końcu rower, ciekawe czy Twój psiak nie będzie się bał jeździć w koszyczku.. Trzymam już kciuki za Ciebie na jutro.. mam nadzieję że nie będzie bolało nic a nic :*

hello
madziarena mnie juz przywolala:-D
kochane brak czasu..przychodze z pracy i od razu po mlodego wczoraj jeszcze 3 godz na zebraniu bylam wiec o 19-30 bylam spowrotem..
a tak poza tym ok jakos leci;-)
wlasnie maly ma kare siedzi w pokoju i marudzi chcialam mu poczytac do spania ale ten sie wypiol no to nara:-D
aniolek super ze u was ok ;-)
owca bede trzymac za jutro;-)nie boj sie grunt to dobre nastawienie;-)

marzenka ja niby w domu, ale z tym szogunem to o 19 już padam i się modlę, żeby zaraz zasnęła. a jak się jest poza domem, to sił braknie i czasu na wszystko. wiec ja rozumiem ;)

dziś chyba ten wyjazd mnie tez wymęczył, bo J przyjechal z pracy i poszedł od razu na budowę i wrocil prze 19, to ja po prostu padłam. powiedzialam, ze ide do lazienki. i wyszłam. weszłam do wanny i odpłynęłam. nie, że zasnęłam, ale pełen relax. po jakichś 15 minutach bylam jak nowa. hesia wskoczyła mi do wanny, i powiem wam...pomyślałam sobie w wannie trochę. Mam cudowne życie. i jestem już gotowa. Już chcę mieć go przy sobie. Teraz bedziemy MY - nasza czwórka...

Future piękne słowa.. nic dodać nic ując. Obyś zawsze była szczęśliwa :*

No to zmałpowałam od megi.. i porównałam mojego urwisa..

pierwszy miesiąc..

DSC00788 12.09.11.jpgDSC00813 14.09.11.jpg

6 miesiąc...

S6304648.jpgS6304730.jpgS6304876.jpg

i dziś..

S6306678.jpgS6306827.jpgS6306921.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Aniołek super porównania, fotki, mały uroczy od samego początku do dziś dnia:)
Owca imprezka super, jakie mam zdjęcia to się olejecie ale wstawię chyba pojutrze.
Jutro mnie tu nie będzie, mój mi lapka zabiera na służbę bo jemu padł zasilacz i zonk, jutro bez neta, chyba już mój nawyk więc zanudzę się:/
Pa!!

Do góry