reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witajcie.
No pogoda straszna jest, deszcz pada, wiatr wieje zimno jak nie wiem co ... :sorry: nic się człowiekowi nie chce robić przez taką pogodę tylko spaaaaaaaaać ...

dzien dobry:-) pogda niezbyt ale juz sie cos przejasnia i tylko mrzy
a ja juz po wiekszych zakupach, z psem bylam, zupe gotuje, jeszcze pranie zrobie i troche na miotle polatam i popludnie bedzie wolne:-D
yola kawa mniam ale nie chce mi sie robic a napilabym sie, mycha, megi halo

zajadam nalesniki wramach obiadu..
wlasnie wrocilam od kosmetyczki i zaraz do pracy ide;-)
a dzis mam nadzieje ze mezus bedzie na mnie czekal wdomku:tak:no chyba ze nie wytrzyma i przyjdzie do sklepu;-)
madziarena nic nie slyszalam................

Marzenka to kiedy Damian wraca dzisiaj czy jutro ? Oj to dzisiaj będzie ostra noc :pP
Kurde ale pogoda dziwna ... wrrr nie lubię tak ... zaraz jade po malucha - przedłużam dziś odbiór jadę o 14:20 bo wczoraj byłam o 14 i i tak czekałam do 14:30 bo moja mała się świetnie bawiła na placu zabaw ;)

Ja też polatałam dziś, targ zaliczyłam, malinki na placek kupiłam potem biedronka i do domku. Mój niby jutro wieczorem wraca, okaże się. Jutro na szczepienie z małym na 12.30 będę miała z głowy puki jest w miarę zdrów :tak:
marzenka z chęcią byś pewnie w domu została i na D czekała niż to do pracy no ale cóż..wieczór będzie dla was;-)

reklama
Witam laski :-):-)
u nas slonecznie ale wietrznie dzis...
siedze i nudze sie , maly jest znow u kolegi sasiada a mloda u siebie cos majstruje ;-)
ja chyba wezme psa i pojde do zoologicznego po karme..

Marzenka to beda wiory dzis u was w sypialni lecialy haha :-D:-D co robilas u kosmetyczki ??
PR ty leniuszku hehe ;-)
Aniolek rzuc tu przepis na ta zapiekanke z jakim to serkiem robilas ?? czy masz na mysli zolty ser?..

Milego popoludnia babolki uciekam na spacer :tak:

Do góry