reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hello
maluchy juz odstawione
wczoraj po pracy pojechalam z dawidem na stadion on jechal rowerem a ja biegalam....i lepiej sie z tym czuje
pozniej chlopaki wariowali caly dom to istna demolka....ale coz to tylko dzieciaki niech sie wyszaleja bo sie nie widza codziennie
ja jutro mam wolne ale juz przed 8 musze byc u ginekologa a o 9-30 mam autobus do zg do onkologa..dawida zabieram ze soba zebym sie nie stresowala czy zdarze wrocic i niech troche czasu ze mna pobedzie no i autobusem bedzie jechal to i frajda
blond juz wyjasnione z przedszkolem..to ja niewiedzialam ze za jedzenie jest 4.20 ;-)
co do ubierania dzieciakow no coz smiechu warte jak ci rodzice ubieraja ;-)

kroma super ze masz umowe na zas nieokreslony:tak:no i podwyzka bravo;-)

Łojej Future to super że Gucio śpi i masz czas na coś ;-)hmm jejuś jak Ja nienawidzę rodzynek bleee no ale Wam Kochana życzę jak najbardziej smacznego :tak:

My jakieś pół godz temu wróciliśmy z miasta, kurde żadnych kursów u Nas nie ma :-( ale w Zielonej coś jest, babka wysłała Moje dane itp., ale jak zadzwonią (o ile zadzwonią) to kurcze nie wiem czy się zdecyduje bo problem z dojazdem tam mogę mieć. Tak przyjechałam do domu zaczęłam myśleć i może być lipa, do Gorzowa szybciej ale do Zielonej raczej blado to widzę niestety a bardzo bym chciała bo to kurs wizażu i stylizacji paznokci, Ja lakierami uwielbiam malować pazurki, różne wzorki albo na z jakimś brokatem a tam bym się na pewno jeszcze czegoś nauczyła tym bardziej, ze potem kierują na staż w tym kierunku no ale co zrobię jak jakoś tam dojeżdżać bym musiała :-( dupa tam :-(

U Nas na obiadek dziś pomidorowa z ryżem, i będzie na 2 dni bo zrobię więcej :tak:

mycha taki urok mieszkanie poza miastem, duzo ludzi ma taki problem, ale moze cos blizej sie znajdzie
a ja mam zapiekanke z makaronem bo czasu nie mam na co innego

Cześć wam
U nas za to nocka fajna, przespał mi mały nockę, nad ranem wzięłam go tylko do siebie ale zaraz zasnął i tak obudził się o 7 Zuzia chwilę po:tak: Zostawiłam niuńcia u sąsiadki a ja zaprowadziłam Zuzię do p-la, kazałam jej trochę Pawełkowi włoski przyciąć bo sterczały mu na bokach i za długą grzywkę miał i mu się kręciołki porobiły, chciałam by zostawiła mu loczki z tyłu a reszte ciachnęła co by wyglądał na chłopczyka a nie dziewczynkę:-) No i tak zrobiła, teraz wygląda jak należy, inaczej niż w tych długich już. Mój mężczyzna mały, kocham go:-D Tata pojutrze wraca to synka nie pozna, nawet sporo rzeczy nauczył się pokazywać przez te 4 tygodnie:tak: Już prowadzam go za jedną rączkę ale boi się sam puścić na dwóch nogach, zaraz siada na dupsko, dam mu czas:tak:A tak z innej beczki to mam dzisiaj wene na sprzątanie, okna 2 umyłam reszta względnie wygląda bo myłam nie tak dawno...Jutro wc i łazienka idą w obroty:-p

Mycha- a u nas w GW nic nie ma??

PR nie wiem, myślę że jakby coś było to u Nas w PUP by wiedzieli i by Mi babka powiedziała, no a u Nas nic nie ma w M-czu i powiedziała, że w Zielonej się właśnie szykuje ten z paznokciami. A Gorzów to jednak bliżej.

Ciacho no niestety nie każdy ma możliwość mieszkania w mieście :-( :no: a nawet gdybym mieszkała w M-czu tak jak kiedyś no to i tak to by dużo nie zmieniło bo do tej Zielonej i tak bym jakoś musiała dojechać a aby jechać autobusem to trzeba też znać Zieloną żeby potem trafić z przystanku w te miejsce gdzie te kursy będą się odbywać więc i tak źle i tak nie dobrze :baffled:

reklama
Do góry