reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam laseczki z poranna kawa :-):-)
dzis mam wolne wiec na spokonie sobie wypije potem pranko wywiesze bo sie kreci :tak:
Emka mego cos polamalo jechal wczoraj rano autem i chyba za szybko obrocil szyja,obejrzal sie na zakrecie jak skrecal i cos mu strzelilo boli go nie moze mocno szyji w jedna strone przekrecic :baffled:

Marzenka to mily taki prezencik fajna kumpela :tak::tak: ty pewnie juz biegasz hehe ale juz jestes po :-) normalnie sportmenka ;-)

Ciacho apetyczne te buleczki twoje...o ktorej rano ty je robilas ze tak wczesnie juz do kawy serwujesz??..spac nie mozesz?:-p

Megi dobrze ze jakos ci idzie ta sprzedaz kosmetykow..to fajnie bo teraz jest duzy wybor na rynku a oni tez maja srednie ceny chyba ze sa promocje to wtedy ok :tak:..

Narazie uciekam kawe dopije i posprzatam troche w chalupie :-)

reklama
owca moge spac, ciasto wieczorem zrobilam i przelazalo w lodowce do rana:-D a pozniej to juz 10min max plus upieczenie:-D
uu wspolczuje M ze boli nic milego

owca moge spac, ciasto wieczorem zrobilam i przelazalo w lodowce do rana:-D a pozniej to juz 10min max plus upieczenie:-D
uu wspolczuje M ze boli nic milego

Aha spryciara jestes ;-) podziwiam za checi i jeszcze do tego kolczyki robisz ;-)
no moze dzis m przejdzie zobaczymy...
kawka dopita, bb przelecialam :-D to ide cos porobic :tak:

Hej,

Owca mówisz, że przeleciałaś nas :-D:-D:-D:szok:zdrówka dla Męża.. :tak:
ciacho jaka zorganizowana babka z Ciebie, na wszystko znajdujesz czas i chęci.. podziwiam. Kolczyki super, bułeczki też mmniami wyglądają.

Pogoda dziwna, mgła .. w nocy około 1:00 było -1. A z rana 0. Ciekawe czy słonko wyjdzie.
Mały znów nie dał w nocy pospać..
Wczoraj byłam z Kubusiem u "teściów" .. i jak wróciliśmy to nie mógł zasnąć i noc do bani.. a już było tak dobrze.

hallo laski:)
No u mnie podobnie jak u aniołka, dziś 2 razy się młody obudził a od kilku dni nawet ładnie śpi jak na niego. Mój po służbie jest, mówił że zaprowadzi Zuzie i zakupy zrobi więc nie muszę wychodzić na ten ziąb:p
A ja przedwczoraj dostałam od mężusia bukiecik różowych róż, może chciał mi wynagrodzić że był na imprezie a ja w domu z dziećmi....miły gest. Co tam na obiadek pichcicie? ja ziemniaki sos i pieczarki dziś mam:tak:

Witam.
A Ja dziś chyba może jakieś naleśniki czy coś .. Zobaczę jeszcze.

Ogólnie nocka nawet ok, Jaś pobudkę zrobił raz jakoś po 1 w nocy a potem rano po 8, a Wojtek aż sama nie dowierzam wstał przed chwilą :szok: nie pamiętam czy on kiedykolwiek tyle pospał, szok normalnie .. Oki idę dac mu leki, i ogarnąć chaos i bałagan w domku.
Do usłyszenia.

Witam ponownie :-):-)
ale piekna pogoda u nas slonko tak swieci :tak: 13 st na sloncu super :-)
zaliczylam juz spacer na dzialke z psem :tak:
ja dzis na obiad mam nuggetsy z kuraka i takie ziemniaczki nadziewane serem kupne :tak:
a na jutro bede robic zupe brokulowa :tak:

Aniolek widze ze spotkanka z tesciowa trwaja hehe :-)
Marzenka napisz cos wiecej o dzialce bo cos wspomnialas :baffled: chcecie kupic? masz cos na oku juz?
Mycha to ci ladnie synek pospal :-)

reklama
Megi Mi się wydaje, że za dużo jest już tego avonu, konsultantek też już troszkę jest a np perfumy z avonu które w katalogu są po 50zł jak nie więcej to na allegro można kupić za 40 czy czterdzieści parę zł z przesyłką i to tylko taki przykład bo nie tylko perfumy można kupić na allegro ... Może jak bym gdzieś pracowała to wtedy weszła bym w to, ale na około Mnie jest pełno konsultantek, mama przynosi z pracy od dwóch osób katalog, kolejna znajoma w Bukowcu też ma i mi podrzuca więc nie ma sensu abym i Ja w to wchodziła ... No ale każdy ma prawo wyboru, może akurat któraś będzie chętna ... :tak:

Do góry