reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pr jak dzieciaczki?
moj dzis znow bunt zrobil jak wychodzil do przedszkola....nie chce cos isc bo go wiktor bije ponoc:eek:
po ginu pojde po malego to mam nadzieje ze sie cos wiecej dowiem
no i jutro ten bal maja

reklama
marzenka dziecko przezywa i pewnie dlatego nie chce isc
yola przezyjesz te zeby mlodego nie masz wyjscia;-) ale bywa nieraz ciezko, pamietam doskonale u mlodej
jeszcze dzisiaj ortodonta a tak mi sie nie chce ale mus
halo larvunia

marzenka- Amelka dzisiaj odstawila scene podobno w przedszkolu i ryczala ze chce do babci bo P ja dzisiaj prowadzil ze sie pozygala od wycia...
Jasiek niby lepeij mielismy dzis do kontroli jechac ale jutro podjedziemy z nim bo P po nockach.. a ona jutro jest po poludniu

dziewczyny ja to chyba dzis w psychiatryku wyladuje przez moje dzieci
dosłownie zwariowac idzie
marudzą nie chcą spac a jak juz zasną to najpier jedno pozniej drugie
moj mąz do niedawn uwazl ze ja powinnam wszystko robic bo blizniaki to ogólnie pikus ale odkąd ostatnio byl w domu przez 2tyg bo mial urlop to zmienil zdanie:-):-)

Ło jaaa Pr co się małej stało, że aż tak mocno płakała ? Może ma jakiś kryzys ..
mati ja to Cię podziwiam, że dajesz rade, ja mam z jednym problem :)
Musze się dziś urwać bo z małą na 15:30 na sali mam byc, ale mam stresa, że nie będzie chciała występować ... trudno jak nie będzie chciała to nie będę jej zmuszać - mam nadzieję, że da radę :)

mati a bo tak jak faceci uwazaja ze co to tam przy dziecku/iach zrobic dopoi sami nie musza:tak::-D dobrze dostalam mala szkole
madziarena no pewnie jak nie bedzie chciala to nie, ona jeszcze mala jest a nawet taie 5-6 latki nie chca a co dopiero ona

reklama
Hejka :-) ale pusto tutaj...
ja dzis tez zalatany dzien mialam , po szkole szybko po mlodego do przedszkola i prosto po mloda odebrac od lgopedy :tak:
potem zjedlismy na szybko krokiety jeszcze swiateczne hehe...i pojechalismy do mojej mamy i dopiero w domu zladowalismy ...

Marzenka odezwij sie co tam lekarz powiedzial ??
Ciacho pewnie u ortodonty siedzi jeszcze hehe...co tam zalatwialas czy jakas kontrola ?? :baffled:
Madziarena i jak corcia udal sie wystep ??
PR to rzeczywiscie Amelka dala popis :szok: wymuszony placz i do tego jeszcze te wymioty...dzieciaki ;-)
Megi , Myszka jak tam u was na horyzoncie ??...
Aniolek jak synus ? grzeczny czy dalej mamusie klepie ?? :-D

Reszte pozdrawiam ;-)

Do góry