reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam sie z kawa :-)
za oknem szaro buro i pada deszcz..wiec caly dzien w domu masakra..!!
m jeszcze kawke pije i tez za jakas godzine pojedzie :tak:

Marzenka tez kiedys robilam ciasto i za szybko galaretke wlalam i wsiaklo wszystko do srodka hehe :-D
i teraz juz nie robie ciast z galaretka zadnych....zreszta ja nic nie pieke :-D

Aneteczka wlasnie jak twoj m ?? z ta noga czy kolanem ?..:confused:

Uciekam pranie gotowe , bede zagladac dzis z nudow do was :-p:-p

reklama
pr u nas ostatnio tez jest "sama, sama sama" i się nauczyła, bo raz jej pozwolilam zupe zjesc samej, i teraz nie da się nakarmic, musi sama. nie wmusze mowic, ze cała pozniej do rpania. bo o tyle budyn czy serek jak je sama, to sliniaczek wystarczy, to zupy wiecej spada z łyzki. no ale niech je, może się prędzej nauczy.

owca
, i u nas pochmurno, zimno i okropnie...

hej kobietki
Co do książek to moja nie lubi - jak jej czytam to wogóle nie slucha ;) myslę, że i przyjdzie na nią pora.
Za to mycie zębów uwielbia - najchętniej nie wychodziłaby z lazienki. Już nieraz mam dośc bo non stop zeby myje :)
Oj ciasta z galaretka to tez dla mnie makabra - zazwyczaj nie poczekam aż zacznie teżec i dupa - cala w biszkopcie :/
Też bym wyskoczyla na salę zabaw, ale do najbliższej mam 30 km :/ a sama jestem więc lipa.
Idę zaraz sprzatać mieszkanko.
Macie jakies fajne strony z grami dla trzylatków ? Amelka już nudzi się ubierankami i kolorowankami. teraz na okrągło siedzi na Youtube i słycha piosenek Weekendu i spiewa z nimi hehe najlepiej jej wychodzi "Jestes zajebista" hehe i "najarana Anka"
no nic lecę chatkę ogarnąć i walnę się na wyrko. dziś leniuchowanie. Mężu w szkole a my same :)

no my jednak jedziemy na sale po obiadku:tak:jak bedzie mial byc chory to i tak bedzie:tak:
chatka juz ogarnieta az ladnie pachnie swiezoscia:-Djeszcze pranko wywiesze i laba..tzn pizze bede robic;-)
madziarena twoj co weekend jezdzi do szkoly?

future ale bardzo dobrze ze mala je sama zupke....moj maly za zupami nie jest a jak juz je to raz on lyzka raz ja bo inaczej nie zje...

Witam.

U Nas ząbki Wojtek też sam no i też pastę niestety większość połknie no ale co tam, nic mu nie będzie skoro jest specjalna dla dzieci, no a Jaśkowi ostatnio te kilka ząbków próbowałam umyć no to tak się darł, no że na razie sobie odpuściłam, ale będę co jakiś czas próbować aby go przyzwyczaić - damy radę :-)

Marzenka nie zniechęcaj się, raz drugi nie wyjdzie no ale w końcu wyjdzie.
Znasz może przepis na Migdałowca??? Zarąbisty placek :tak: i w smaku i robi się go też fajnie :tak: nie jest mocno słodki bo wiśnie się dodaje, może chcesz spróbować takiej nowości??? Na pewno by Ci się udał :tak:;-):-) Jakby co pisz, prześlę Ci przepis bo naprawdę warto go zrobić. :-)

No co do bajek no to Wojtek też jakiś rozkojarzony, ale czytam mu to co bajka to coraz spokojniej siedzi i słucha i powtarza niektóre słówka za Mną ;-)

Masakra nic Mi się dzisiaj nie chce, Jasiek śpi, w piecu rozpaliłam bo zimno jakoś było a teraz idę po ziemniaki i obiorę i pokroję do zupy kalafiorowej, na 2 dni będzie, jutro ewentualnie zrobię dodatkowo placki ziemniaczane czy coś się zobaczy :tak: spaaaaaaać Mi się chce jak nie wiem ..... :sorry::dry: zieeeew ....

Hmmmm nie wiem co tu jeszcze miałam napisać ... :eek:

marzenka moje tez mają paste elmex 0-6 lat
Będę mu dawała szczoteczkę i niech sam próbuje podczas naszego mycia i zobaczymy...
Jedziemy zaraz na drobne zakupy a potem zabieram się za kopytka bo mam dużo ugotowanych ziemniaków w lodówce.
Miłego dnia

Future- twoja to chociaz da sobie sliniak zaloyc moje od malego go nienawidzily;] Jasiek tez zupe sam w sumie juz mu prawie ladnie wychodzi;] 2 dania juz dawno sam je od wakacji jakos;]
A najgorsze z zupa jest to ze jak leci mu po brodzie to chce sobie lyzka wycieraz jak ja mu robilam nie wazne ze nie raz lyzka jest prawie pełna ;]

Hej.

Co do mycia zabkow to Megi ja Ci bym radzila kupowac taka bez fluoru jak jeszcze nie wypluwa sam pasty. Ziajki sa dobre pasty ja Marcie kupowalam ja jak jeszcze nie umiala wypluwac i polykala... a co do mycia zabkow to ja robilam tak przez pewien czas ze ja mylam jej zeby a ona mi, fakt ze bylam cala w pascie ale nie bylo placzu :tak: moze to jest jakis pomysl....

reklama
To znowu ja
bylam z mlodym w sklepie , kupilismy sobie ciacho na jutro do kawki :-):-)
ciagle pada deszcz wrr...
do tego przyplatala mi sie @ i wszytsko mnie zaczyna bolec :wściekła/y:..
dobrze ze juz podlogi pomylam wiec luz :tak:

Madziarena na wp.pl sa tez gry dla dzieci znacie moze juz? albo na mini mini.pl sa fajne takie dla maluchow :tak:

Do góry