reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

WItam

U nas zimon jak diabli, kaloryfery nie grzeją, muszę zadzwonić do konserwatora, bo zimno strasznie.

WCZORAJ na sali zabaw dwie godziny byliśmy,mlody poszalał, teraz już sie pyta czy dziś też idziemy:-p

Spotkałam jeszcze martuchę w sali, ładnie wyglądała, już w zaawansowanej ciąży, ale brzuszek mały.

marzenka - kurujcie się, ja po sali to młodego od razu do auta wpakowałam i potem 20m co przeleciałam z nim z garażu do klatki. Zawsze tez boje sie, ze taki spocony po sali przeziębi się.

owca- ja to zjadłabbym sobie frytki z oleju, dawno takich nie jadłam, zawsze tylko z piekarnika.

edit:

już nie musze dzwonić, awaria ciepłociągu na górczynie:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
aneteczka ale my tez tylko z sali do domu autem i to wystarczylo...ale mowie on juz od piatku mi pokaszliwal....
nie jest zle byle tylko nic wiecej sie nie rozwinelo..posiedzi kilka dni wdomu i zobaczymy

No a ja juz zupke pomidorowa mam na jutro gotowa :tak::tak:
smaczna wyszla, dzis troche inaczej zrobilam
bo udusilam na patelni cebulke i czosnek z pomidorami z puszki i potem siup do garnka...fajnie smakuje bo zawsze robie normalnie z samym koncentratem :tak::tak:..

Aneteczka to sie maly wyszalal wczoraj , wspolczuje zimna w domu hehe oby szybko naprawili :tak:
Fajnie ze spotkalas sie przypadkiem z Martucha :-):-)
ja frytki robie we frytkownicy , z piekarnika nie za bardzo lubie bo wlasnie suche sa...

Ostatnia edycja:
hej laski
zima na calego
aneteczka wspolczuje zimna
future zrobilam dla siostry 3 pary i dla siebie jedne a ostanio prawie miesiac nic nie robilam a tak robie i nosze bo ja lubie
miec duzo:tak:
a ja bardzo rzadka robie frytki nieraz sa 2 dni z rzeda ale tak moze raz na miesiace

mi z frytkownicy nie smakuja ;-);-)
ostatnio zrobilam na patelni i dziwnie sie czulam po nich....chyba moj zoladek poprostu nie trawi...
ale pomimo wszystko wole frytasy z mcdonalda:-Draz kiedys mozna:tak:
ja dzis slaba jestem wlasnie zabieram sie za pomarancze;-)moze mi brak witaminy c:confused:
owca a ja zawsze z koncentratu robie....ciekawe jak twoja smakuje:tak:lepsza?
co dzis macie na obiad?ja ziemniaczki z koperkiem mielone z indyka z platkami owsianymi i otrebami (zamiast bulki w srodku,zdrowsze);-)i surowka;-)

Marzenka no wlasnie kumpela mi ostatnio mowila ze tak robi zupe to i ja sprobowalam
wyszla smaczna :tak::tak: ona jeszcze dodaje bazylie ale ja akurat nie mam...

ja mam dzis malo zdrowy obiad hehe bo wlasnie frytki z frytkownicy i schabowe z piersi :-):-)..

kurcze szukam mieszkania dla nas i wszytsko co wolne w mojej okolicy to 3 pietra :wściekła/y:
a my chcemy tylko 1 lub 2 :tak:..znalazlam fajne 4 pokoje nawet w nizszej cenie niz mam teraz 3 pok. ale tez 3 pietro...
szukam dalej mam jeszcze czas chcemy w tym roku zmienic..
moze cos znajdziem na lato :baffled:..

Hallo niedzielnie;)
Ja pospałam sobie dzisiaj do ok 8.30 mąż mi dzieci zabrał do innego pokoju i dał pospać:) Ziemniaczki się gotują,kotlety zbiłam zaraz w panierkę, surówkę tez zrobiłam i obiad mamy. Myślimy zajechać na kawkę do mychy ale jeszcze mi nie odpisała czy sa wolni dzisiaj:confused:

owca a czemu szukasz nowego mieszkania?
ja jakos za schabowymi nie bardzo jestem......wole zjesc salatke z warzywami niz schabowego:baffled:

Marzenka a chcemy zmienic z paru wzgledow :tak:

1. Brzydka okolica i obok bloku glowna ruchliwa ulica :tak:
2 . Wilgoc w 2 pokojach i kuchni ktora ciagle wychodzi :wściekła/y:
3 . Za duzo tu roznej mieszanki mieszka typu turki ,ruski , byli nawet cygani :szok: i ogolnie balagan tu robia :tak:
4 . za duzo rodzin w mojej klatce bo 20 mieszka , chce znalezc do 10..:tak: u mojej mamy w klatce tylko 6 rodzin i tak fajnie czysto i wogole inaczej :tak:
5 . Za drogie mieszkanie , szukam czegos tanszego :tak:

Takze to takie glowne powody dla ktorych szukam...:-p

reklama
hejo
Młoda mi znowu smara się i kaszle.
My na obiadek dzis mamy żeberka - wczoraj upiekłam, mężu wraca dopiero ok. 19:00 więc sobie zje, a my z Ami zadowoliłyśmy sie rosołkiem. Jutro za to kotlety z piersi, surówka, ziemniaczki i sosik - taki nasz niedzielny obiadek będzie w poniedziałek.
Marzenka ja nie cierpię milonego bleeee mój uwielbia, ale z otrebami tez by nie zjadł bleee
Ja dzisiaj tez mam zamiar wmłócić pomarańcze jak na razie na nic ochoty nie mam, wieczorkiem wyskocze po chleb to znów kupię koszyk marchewek :)
Megi i co tam ? Kawunia u Mychy ?
Ja dziś z młodą nie wychodze na dwór - zanudzimy się ale trudno niech zdrowieje :) wczoraj też nie była na dworze - za dużo wirusów w powietrzu. Byle do 18-go niby ma juz sie zaczac wiosna ! OBY !!!
sioo zimo !!!!

Do góry