reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

okazalo sie ze ciacho dobre galaretka wylala mi sie tylko na okolo biszkoptu:tak:reszta jest ok;-)
nawet smaczny:-)
dawid spi ,ja tez po drzemce:tak:
owca to masz w sumie dobre powody do zmiany..tez na twoim miejscu bym chciala zmienic;-)
madziarena my tez nigdzie nie wychodzimy i nawet jutro tez niewiem co z wtorkiem.....zobaczymy;-)hehe tych otrab to wogule nie czuc nic a nic:-Dja lubie ale tylko mieso z indyka;-)

reklama
madziarena a tak byliśmy z 1,5 godzinki u mychy, pogadaliśmy sobie dzieci pobawiły się, przynajmniej po południe zleciało:)
Zdrówka dla Amelci:tak:
Idę zaraz dzieci do snu szykować, Pawełek już chodzi i marudzi.
Miłego wieczoru;)

hejka

a nas zasypało i u nas ciągle pada. Mam jechać do miasta ale chyba nici z tego.

Ja lubię każde mięso byle by dobrze zrobione było. Jedynie nie zjem flaków, ozorów, czerniny, ścieżyny i tłustych skór. A frytki lubię ale ze świeżego ziemniaka. Nie nawiedzę McDonalda, dla mnie to papier a nie jedzenie. Wolę iść na kebaba, pizzę. Chociaż teraz mnie po wszystkim brzuch boli, więc nie jem za dużo. Wolę mniej i nie straszyć ubikacji. Ja miałam ryz dzisiaj dziki i gulasz z łopatki.

Owca- trzymam kciuki za szukanie nowego lokum.
Madziarena- zdrówka dla młodej
Aneteczka- słyszałam że nie macie ogrzewania od koleżanki.
Ciacho- usuń mego posta wyżej coś mi komp się wiesza.

Spadam pa

Ostatnia edycja:
hej laski

U nas dziś zima na całego, zresztą anateczka pisała, ani ciepłej wody nie było, ani ogrzewania. W sumie i tak większość dnia byliśmy u babci,ale rano prawie zamarzła no i nawet nie umyłam głowy, bo nie chciało mi się grzać:zawstydzona/y:

Megi
co do mycia ząbków, to już kiedyś Ci pisałam. Mój uwielbia szczoteczki, gryzie sobie, jeździ po ząbkach, ale jak mu próbuję umyć do ryk. Także cieszę się, że chociaż sam trochę poszoruje. Mamy około 5 szczoteczek i wymieniamy. To duża atrakcja. Mamy pastę elmex 0-6 i mały ją połyka, bardzo mu smakuje:sorry2:. Rano myjemy samą wodą, a wieczorem pastą.
Fajnie, że się wyspałaś troszkę. Dobrego masz Męża. Ja dziś i wczoraj pobudka o 7 także nie wypoczęłam za bardzo.
madziarena zdrówka dla córci, ja lubię kuraka i wieprzowinę, innego mięcha nie jadam ;-)
Owieczka powodzenia w szukaniu mieszkanka!!!
Chodzą za mną frytki oj chodzą. Nie pamiętam kiedy jadłam :) Kiedyś zrobiłam w piekarniku i mi nie wyszły, wysuszyły się i dziwnie smakowały. Jakbyście miały jakiś sprawdzony przepis to poproszę :)

My z mamą wczoraj zamówiłyśmy sobie pizzę z Pizzerii OK mmm nasza ulubiona. Trzeba było jakoś uczcić pierwszą 'wypłatę'.. Grosze.. ale zawsze coś
kroma ale ten czas leci.. pamiętam jak mówiłaś nam, że jesteś w ciąży a tu już 21 tydzień. Ja podobnie jak Ty nie zjadłabym takich wynalazków jak flaki czy inne. Na samą myśl mam dreszcze.

Trzeba się zbierać do spania bo jutro znów do pracy..
Dobrej nocy

hej
ale zasypalo:szok:a juz myslalam ze juz koniec zimy
ja tez nie jem flakow czy galarety jak tesciowka robi a fuj nawet salcesonu nie rusze......
megi fajnie ze spedziliscie milo czas....do nas dzis miala kumpela wpasc z synkiem czas by minal do powrotu meza ale moj maly lepiej zeby sie nie przemeczal bo pozniej goraczka go lapie....a zreszta oboje kaszla wiec lepiej nie.....
przyszed do nas o 4 rozgadal sie na temat dzidzi:-D:-Dzawsze tak rano ma mowi ze musimy kupic kocyk niebieski i wozek czerwony hahahhahaha:-D
kroma bo nasze brzuszki inaczej odbieraja takie jedzonko:tak:
ja niewiem co juz robic jem obiad wcale nie duzo a i tak jestem objedzona do rana no dziwne:shocked2::shocked2:
dobra ide po buleczki
ziemniaczki mi zostaly z obiadu wiec zrobie kopytka mielone i surowka bedzie:tak:
dzis na szczescie juz normalnie sie czuje ale wczoraj to byla istna masakra:crazy:

hejoł
Ale zasypało o jaaa ... nawet nie idzie jechać autem, masakra jak Amelkę wiozłam do przedszkola.
Dziś na obiad ziemniaczki, surówka i kotlety z piersi mniammm
o 12:30 do lekarza :/ ale mam fefra ...
Zdrówka dla naszych chorowitków !

no hej u nas lekka katastrofa.

Babcia jest u nas od wtorku, i wczoraj w nocy schodziła z łóżka i jakoś się tak zawineła, ze poleciała na biurko, sciagnela na siebie drukarke, i pufe z fotela, plus jakaś ryze papieru i inne bibeloty, straciła przytomność!!! Rano się obudziła, to się wystraszyla, ze sufit na nią spadł, że się coś zawaliło, a ona przyduszona, nic nie pamięta, BYliśmy na pogotowiu, bo ją biodro bolało. Prześwietlenie robili. biodro złamane, guz na głowie fioletowy. gdzieś jeszcze łbem przyłożyła. mogla się zabić, i nic nie bylo słychać... nie wiem jak ona to zrobiła. teraz moj tata z nią jest u ortopedy, bo nic jej nie robili na tym pogotowiu, bo byl tylko anastezjolog na dyzuże. no i zobaczym co dzis powiedzą.
babcia się zarzeka, że nic nie jest złamane, bo by nie mogla chodzić. a ledwo idzie do łazienki.
no zobaczymy,
dam znac

Future możemy sobie ręce podać !!! Z tymi babciami to masakra jakaś.
Moja też wlazła na pufę bo chciała coś ściągnąć z szafy - oczywiście ciężko było zawołać kogoś - no i rąbnęła na ziemię uderzając głową w lawę. Na głowie guz i krwiak - oby wstrząśnienia mózgu nie było. Trzy światy normalnie !!

Oj dziewczyny co wy macie z tymi babciami, tak to jest one nigdy niczyjej pomocy nie chcą bo są pewne że same sobie świetnie poradzą.....:no: future oby z babcią nic poważnego nie było, jej:/

reklama
Do góry