niezapominajka876
Fanka BB :)
Mnie tak pobolewa podbrzusze czasami, ale na okres trochę za szybko, jutro siknęNo ja niby też raz się czuje jak na okres, a raz jest normalnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mnie tak pobolewa podbrzusze czasami, ale na okres trochę za szybko, jutro siknęNo ja niby też raz się czuje jak na okres, a raz jest normalnie.
To jutro będziemy w tym razemMnie też boli brzuch , piersi i krzyżaWięc że bez sensu tak wcześnie testować ale jutro zrobię pierwszy test
![]()
Cała rozmowa kilka stron wcześniej, bo pisałam o tym dużoA wiesz kiedy była owulacja? ;p albo testy robiłaś?
@angeliskax o tutaj zaczęła się rozmowa, poczytaj dalej troszkęNo i zrobiłam ten testI się załamałam trochę, bo biel jak nic...
W poniedziałek i tak idę na badania krwi więc zrobię od razu betę, bo owulacje miałam późno, więc może jeszcze za wcześnie, a okres niby za 2 dni dopiero, ale na bank będzie później bo owulka się przesunęła .. Skoro pik miałam 20-21.12 to owulacja mogła być 24.12 więc w sumie to za szybko jeszcze...
Wstwiam zdj, że y nie było![]()
To załóżmy że owulacja była 24. To 31 To jest 7dp. Za szybko. Zrobiłabym betę 10dp.@angeliskax o tutaj zaczęła się rozmowa, poczytaj dalej troszkę![]()
Mam 1% szans że mi wykryje jutro jakby coś byłoTo załóżmy że owulacja była 24. To 31 To jest 7dp. Za szybko. Zrobiłabym betę 10dp.![]()
No mi w każdej ciąży 8-9dp coś wychodziło.Mam 1% szans że mi wykryje jutro jakby coś byłoAle mam 4 testy o czułości 10ml to sobie sikne jutro na jeden.