reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
No mi w każdej ciąży 8-9dp coś wychodziło. 😅
No mi w pierwszej ciąży tydzień po spodziewanej miesiączce wyszedł bladzioch 🙈 więc mi widoczniej później wykryć ciążę 🤪
Przekonalas mnie, nie ma sensu bym robiła betę w pondz. Zrobię dopiero 2.01. W pondz jedynie strzele sobie jeszcze test, żeby było i tyle 😅

No mi w pierwszej ciąży tydzień po spodziewanej miesiączce wyszedł bladzioch 🙈 więc mi widoczniej później wykryć ciążę 🤪
Przekonalas mnie, nie ma sensu bym robiła betę w pondz. Zrobię dopiero 2.01. W pondz jedynie strzele sobie jeszcze test, żeby było i tyle 😅
wgl to sobie strzel w poniedziałek, we wtorek i w środę testy. A 2.01. Zrob bete 😂🤣

test wyszedł ci tydzień po ,, spodziewanej,, miesiączce dlatego że musiałaś mieć wtedy również opóźniona owulację . Nie jest możliwe aby pierwszy cień wyszedł jakieś 21 dni po owulacji czyli tydzień po miesiączce . Proszę nie wprowadzaj w błąd innych , bo później ktoś będzie miał nadzieję że u niego również test może wyjść pozytywny tak późno .

sikać na testy możesz codziennie ,jeżeli tylko masz ich dużo i nie będzie cię dobijać jak będzie wychodził negatywny ze względu na to że może być za wcześnie to czemu nie . Betę jednak najlepiej zrobić te min 10 dni po owulacji

reklama
Do góry