reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Nawet teraz , prowadzę ten wątek , cieszę się jak widzę wasze pozytywne testy , jak wchodzę na 1 stronę to mi tak miło że mogłam wpisać tyle ♥️, a za razem jestem mi tak strasznie strasznie przykro że przy mnie go nie ma , i znowu ,, może po nowym roku się uda ,, może , a może nie 😔 dzisiaj mam mega kryzys ... Wybaczcie 😔

reklama
Z jednej strony mogłaby to zostawić dla siebie z drugiej strony powiem na moim przykładzie jak straciłam ciążę myślałam że świat mi się zawali , że jestem jedyną osobą której się to przydarzyło a wokol tyle szczęśliwych mam z bobasami z bezproblemowych ciąż , w ten sam dzien spotkałam znajoma i mi mówi że jej córka straciła dziecko dwa tygodnie przed terminem porodu. Wszystko miała już gotowe dla dzidziusia , zauważyła że coś długo nie czuje ruchów , pojechała na USG a tam brak akcji serca. Może zabrzmi to okrutnie ale trochę bólu ze mnie zeszło , uświadomiłam sobie że nie jestem jedyną kobietą która mierzy się ze strata, a nawet inni mają gorzej. Bo stracić ciążę w 9 miesiącu czy zaraz po porodzie jak dziecko umiera to dopiero jest tragedia. Więc może i dobrze, że to nie jest temat tabu. Żona Żebrowskiego też mówiła że kilka ciąż straciła i doceniam to, że mówi o tym otwarcie bo ktoś by pomyślał , że bogatym się to nie zdarza bo są w rękach najlepszych lekarzy.

Nawet teraz , prowadzę ten wątek , cieszę się jak widzę wasze pozytywne testy , jak wchodzę na 1 stronę to mi tak miło że mogłam wpisać tyle ♥️, a za razem jestem mi tak strasznie strasznie przykro że przy mnie go nie ma , i znowu ,, może po nowym roku się uda ,, może , a może nie 😔 dzisiaj mam mega kryzys ... Wybaczcie 😔
Kochana tulę cię bardzo pomoc 🩷może jakas pomoc terapeuty i takie regularne wsparcie lub rozmowa?

Lil masti wstawiła nagranie z USG dopochwowego,gdy była w ciąży z Arią 😂 także to jest trochę modne pokazywanie czegoś,co powinno zostać prywatne.
Robią co chcą - zawsze można ODobserwować i tyle.
Ja rozumiem,że Mają dzieli się swoimi przeżyciami z trudnych wydarzeń ale niektóre nie powinny być tak jawne ale trzymam kciuki,żeby też doczekała się dzieciątka:)
myślę, że nie takie rzeczy pokazywała 😂

Cześć jestem tu nowa, mam 25 lat i dokładnie w Wigilię zobaczyłam 2 kreski na teście (7dni przed okresem). Udało się w 2 cyklu starań, jeśli wszystko dobrze pójdzie to będzie nasze 1 dziecko.
Hej kochana! Gratuluje. Ten wątek jest jednak dla kobiet które oczekują tych dwóch kresek. Jesteś już wiesz o ciąży to odszukaj wątek Wrześniowych Mamuś.

Kochana tulę cię bardzo pomoc 🩷może jakas pomoc terapeuty i takie regularne wsparcie lub rozmowa?
myślałam o tym ale jakoś sama przed sobą nie mogę się przemóc żeby iść , zresztą boje się długo potrwa zanim trafię na do odpowiedniego bo ostatnia mi wgl nie podpasowala i się jakoś zaraziłam . Do tego to kolejne koszta , a wolę narazie tą kasę przeznaczyć na badania i wizyty 😔

Cześć jestem tu nowa, mam 25 lat i dokładnie w Wigilię zobaczyłam 2 kreski na teście (7dni przed okresem). Udało się w 2 cyklu starań, jeśli wszystko dobrze pójdzie to będzie nasze 1 dziecko.
cześć, przeczytaj pierwszy post w wątku!

Z tego co widziałam jesteś już na wrześniowych mamach, to po co tutaj piszesz?

reklama
Do góry