Agacia82
Mami :)
A to się da przełknąćTygrysek i Agacia kurujcie sie dziewczyny, a próbowałyscie mleko z maslem miodem i czosnkiem? Mnie zawsze to stawia na nogi![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to się da przełknąćTygrysek i Agacia kurujcie sie dziewczyny, a próbowałyscie mleko z maslem miodem i czosnkiem? Mnie zawsze to stawia na nogi![]()

tylko jak ten czosnek do tego mleka dodac???jakos zmiazdzyc i ta miazge do mleka?? a jutro juz ide do lekarza z tym chorobskiem gdyz cos za dlugo mnie to trzyma
a wole jak mi jednak zrobi ogolny przeglad bede spokojniejsza
![]()
Tygrysku czosnek albo wycisnij wyciskarka do czosnku albo pokroj w drobne kosteczki :-) jak dla mnie czosnek to nr1 na przeziebienia - niby naturalny antybiotyka z lekarza nie rezygnuj, lepiej niech Cie obejrzy tzn, Was
![]()
ale czego sie nie robi dla zdrowka:

, powiedziałm że chciałabym od niego troszkę więcej zainteresowania, trochę więcej czułości i romantyzmu a on mi na to że jego to wszystko już wkur...i że ma dośc mojego narzekania i wszystkiego
ale jak tydzień temu poprosiłam żeby mnie zabrał do pizzerii żebyśmy pobyli trochę sami to wyszedł na imprezkę z kolegami i wrócił o 2:30 w nocy a o pizzy do tej pory nie wspomniał
jak wspominam że kwiatka od niego nie widziałm od 9 miesięcy to mówi że głupio mu kupować mu kwiaty i przynosić do domu bo tu jego rodzice z nami mieszkają ae cholerka kochać się z jego rodzicami za ścianą to mi ma nie przeszkadzać
kurcze moze ja tez spróbuje tego przysmakuWłąsnie pije ten specyfik troche mnie odtraca ten posmak czosnkuale czego sie nie robi dla zdrowka:
dziewczyny a slyszalyscie moze ze sejm dzis przeglosowal dluzsze maciezynskie???? mowili w faktach tylko ja wlaczylam na koncowke i nie wiem czy dobrze zrozumialam![]()

Okruszek nie denerwuj się szkoda nerwów.Witajcie Mamusie
Kochane ja dzis jestem w podłym nastroju...pokłóciłam się z moim męzulkiem...mam go dość staram sie mu wyjaśnić o co mi chodzi a tu jak grochem o ścianę., powiedziałm że chciałabym od niego troszkę więcej zainteresowania, trochę więcej czułości i romantyzmu a on mi na to że jego to wszystko już wkur...i że ma dośc mojego narzekania i wszystkiego
ale jak tydzień temu poprosiłam żeby mnie zabrał do pizzerii żebyśmy pobyli trochę sami to wyszedł na imprezkę z kolegami i wrócił o 2:30 w nocy a o pizzy do tej pory nie wspomniał
jak wspominam że kwiatka od niego nie widziałm od 9 miesięcy to mówi że głupio mu kupować mu kwiaty i przynosić do domu bo tu jego rodzice z nami mieszkają ae cholerka kochać się z jego rodzicami za ścianą to mi ma nie przeszkadzać
![]()
dziewczyny a slyszalyscie moze ze sejm dzis przeglosowal dluzsze maciezynskie???? mowili w faktach tylko ja wlaczylam na koncowke i nie wiem czy dobrze zrozumialam![]()